szerda, szeptember 18, 2013

Nyertem Elíznél! :)


Nagyon megörültem és meglepődtem amikor a nevemet olvashattam nyertesként Elíz nyereményjátékánál. El sem hittem, ugyanis életemben nem nyertem még semmit :D Pedig nem a próbálkozás hiánya volt a ludas, ezt elhihetitek. Még anno az óvodai/ált.iskolai tombolán sem nyertem, szóval nem hittem a szememnek.
Aztán amikor múlthét pénteken megkaptam a csomagot akkor már tényleg megbizonyosodhattam benne, hogy nem csak valami átverés részese vagyok :D :D
Szuper dolgok voltak a csomagban, leginkább a szemhéjpúdernek, körömlakknak és korrektornak örülök. És az a karkötő...istenem de csodás. Gyönyörű kobalt kék színe van, valami mesés.
A minták között is rengeteg olyat találtam amit már rég ki szerettem volna próbálni mint pl. a Nivea zuhanyzás közbeni testápolója vagy a Vichy extra száraz bőrre készült krémje.





Érdekes mód mindkét termék jó színileg, pedig a képeken is látszik, hogy azért van eltérés. Még eddig soha nem használtam szemhéjpúder alapot, de mindig tettem a szemhéjamra is alapozót már csak azért is, mert az a terület mindig világosabb volt mint az arcom többi része és nagyon hülyén nézek ki úgy :D Most viszont van egy jó kis szemhéjpúder alapom ami nem csak segít a szemhéjpúder tartósságát fokozni, de barnábbá is varázsolja a szemhéjam. A Max Factor korrektor pedig télre tökéletes lesz, olyankor úgyis úgy kifakulok mint a fal :D





Nagyon szép színe van ennek a szemhéjpúdernek, még gyorsan melegében feldobtam egy egyszerű kis szemsminket, semmi extra: fekete szemcerka, Amaze szemhéjfesték és fekete spirál. Tökéletes a színe, mert nem nagyon szeretem hétköznapra az erős szemsminket, így bátran fogom használni. 

Nagyon örülök tehát a nyereménynek, és mégegyszer köszönet Elíznek ezért a tök jó nyereményjátékért!


4 megjegyzés:

  1. Gratulálok! ... na és ez a szépséges manikűr még mindig ámulatba ejt :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :) Nekem is tetszik ám ez a mani nagyon, az ősz folyamán még tuti újra alkotom. Nagyon jól mutat.

    VálaszTörlés
  3. :) Használd egészséggel! :)

    VálaszTörlés