hétfő, szeptember 30, 2013

Lakkteszt: NYX Girls Sandals


Elég hosszú napom volt ma, 6ig előadáson voltam, de mindenképpen meg akartam írni nektek ezt a bejegyzést, szóval összekaptam magam és elkezdtem.
Erre a lakkra voltam a legjobban kíváncsi a Cherry Culture-tól rendelt lakkok közül. Nem túl sok swatchot találtam róla, féltem is, hogy majd túl rózsaszínes lesz, de nem így lett :)
Lányok, a legszebb görögdinnye színről van szó amit valaha láttam. A valós színe a Nihrida és az én swatchom között található. Egy csodás pirosas, korallos színről van szó, amiben éppen csak egy hangyányi rózsaszín található meg. Felkenve olyan mint valami görögdinnye puding, van egy ilyen selymes, pudingos, vagy inkább gumis finishe, nem nagyon tudom elmagyarázni, és a képek sem adják vissza tökéletesen (köszike fényképezőgép :S). Nem félmatt, nem arról van szó, nagyon fényesre szárad, de mégis olyan pudingos :D :D



Az ecsetével nincs gondom, kezdem már megszokni ezt a hosszú, vékony ecsetet, a lakk állaga inkább folyékony, úgyhogy vigyázni kell vele kicsit, hogy ne kezdjük el a lakkozást túl közel a körömágyhoz.
3 napig hordtam alap és fedőlakk nélkül, 2 rétegben, és csak egy nagyon minimális kopás volt látható a körömvégeken. A szögletes üvegben 10 ml lakk található, ami számomra teljesen megfelelő mennyiség.
2$-ért vettem akciósan (eredetileg 3$ lenne), szerintem teljesen megérte ennyi pénzért ha azt is alapul vesszük, hogy már itthon is egy drogériás lakk 500Ft-nál kezdődik.


Na hogy tetszik nektek ez a lakkocska?
Tudom, baromira nem őszi szín, de már annyira kíváncsi voltam rá :)

4 megjegyzés:

  1. nagyon szép lakk!! Nincs ilyen lakkom, de biztos jó lehet!!

    VálaszTörlés
  2. Judit: Jó bizony, csodás színe van! :)

    VálaszTörlés
  3. Hmm, hát nem sikerült eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem... Talán nekem picit fakó... De azért ha hozzámv ágnák nem dobnám vissza. :D

    VálaszTörlés
  4. Timi: Ó jaj, csak a képek fakítják ki, egyébként már szinte neonos a színe, e miatt a lakk miatt már várom a jövő nyarat :D Mondjuk a lábujjaimat éppen kipingálhatom ezzel most is...igen, így is fogok tenni :D

    VálaszTörlés