csütörtök, augusztus 08, 2013

Lakkteszt: Orly - It's Not Rocket Science


Az új Orly lakkok közül először az It's Not Rocket Science nevűt fogom megmutatni nektek. Ez volt az a lakk ami 990 Ft-ba került, de már olyan rég óta nézegettem sóhajtozva a swatchokat róla, hogy gondolkodás nélkül ment a kosaramba. A zöld az egyik kedvenc színem, bár körömlakkokban csak a méregzöld és a halvány (alma,menta, sárgászöld) árnyalatokat viselem el a körmömön. Ez a lakk viszont egyszerűen csodás, szikrázó olíva zöld! Tele van apró aranyló zöld pelyhekkel, és igaz, hogy nem fed tökéletesen - a 3. réteg után is elbírt volna még egyet - de megéri egyik réteget kenni a másik után, mert a végeredmény álomszép lesz. A napon jön elő inkább az aranyló fénye, a lakásban mélyebb, sokkal zöldebb arcát mutatja.




Szóval, 3 vagy 4 réteg kell belőle, de elég gyorsan szárad, úgyhogy nincs gond. A lakk elég híg, és az ecset is az a vékony gagyi amit annyira utálok, szóval elég nehéz szépen felkenni. Ráadásul a pelyhek miatt nehezebb lemosni, így az esetleges hibákat is nehezebb eltávolítani a köröm széléről. Amivel más márkánál még nem találkoztam az a gumi kupak. Biztos fogást eredményez, így tuti nem csúszik ki az ecset a kezedből :) De azért elég furi a tapintása :D Az üveg 18 ml-t tartalmaz, hihetetlen sok. Tartóssággal nincs gond.


Tetszik? Én imádom *-*


4 megjegyzés:

  1. ez a lakk gyönyörű!!!

    VálaszTörlés
  2. Tudom, hogy buta kérdés, mert nekem is van egy jópár Orly lakkom, de neked is megfordul néha a fejedben, hogy jóóóég, elfogy valaha ez a 18 ml?:D Lehet, hogy kifestem valamelyikkel az egyik falat :P

    VálaszTörlés
  3. Manna, Judit: De még mennyire *-*
    Petronella: :D SOHA nem fog elfogyni!

    VálaszTörlés