péntek, március 04, 2016

Ms. Sparkle | Princess Chronicles duo

ENGLISH version

Az Ms. Sparkle egy indie lakkmárka Hollandiából, 5-free, cruelty-free, vegan és EU által jóváhagyott márka. Két lakkot kaptam tesztelésre, amiket a lakkok készítőjének az egyik barátnőjének a lánya ihletett.
Na lássuk őket szépen sorjában.



Ez a szépséges multikróm lakk az Aricia névre hallgat, így hívják egyébként a kislányt is, akinek ez a duo készült. A multikróm pigment egy sötétebb alapban van benne, így két rétegben fed önmagában is, nem kell alá fekete lakk. A lilától shiftel a pinken, vörösön, narancson át a sárgáig. Nagyon szépen, látványosan változtatja a színét. Ráadásként UCC pelyhek is vanak benne. Nyamm!


Nagyon gyorsan szárad a lakk, sajnos ez egyben hátrány is, mert gyorsan kell dolgozni vele, nem lehet túl sok ecsetvonást alkalmazni, mert akkor a lakk csíkozódik.
Egyébként csodaszép, gyönyörű, élénk színekben pompázik, öröm volt nézni.
Erről a lakkról az összes kép természetes fényben készült (ezért is van az a sok furi alakú fehér becsillanás a körmömön).



Na a Princess Poop az egy az egyben csilli-villi hercegnős glitter-bomba. Én nem nagyon hordok ilyesmit (már csak az alapszíne miatt sem), de biztos lesz, akinek nagyon fog tetszeni. Az alap egy élénk pink jelly, van benne irizáló mikropehely, ill. mindenféle színű, méretű és alakú holo glitter.
Szerencsére a csillag és szív glitterek nem túl nagyok, de még így is fennáll annak a veszélye, hogy domború körmökre nem fognak szépen felfeküdni.


Három vékony réteg kellett belőle, sajnos a csillagokért elég sokáig kellett halásznom. A szívecskéket valamivel könnyebb volt az ecsetre varázsolni.
Ez a lakk is gyorsan száradt.


A lakkok az Ms. Sparkle etsy shopjában (ITT) lesznek elérhetőek elő-rendelésre (mindkettő limitált széria!), az Aricia $9,5 a Princess Poop pedig $8,5. A márka nemzetközileg is szállít.

Mit szóltok a lakkokhoz?

4 megjegyzés:

  1. Az első lakk finishe nem tetszik, viszont a színe(i) isteni! A másodiknak nagyon tetszik a finishe, hogy ennyire sok minden van benne, de a színe már túl babás. A kettőt össze kéne mixelni, nagyon tuti lenne :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem a második a szívem csücske...ki gondolta volna?! :D Viszont nem hiszem, hogy kihasználnám...vagy hát...

    VálaszTörlés
  3. A lakkok nagyon bájosak, bár én ritkán hordok ilyen színeket.
    Egy dologba hadd kössek bele, szerintem "az" Ms. Sparkle helyett "a" Ms. Sparkle lenne helyénvaló, a Ms. egy olyasmi megszólítás mint a Miss, Mrs vagy a Mr. Miznek kell ejteni:)

    VálaszTörlés