szerda, március 09, 2016

Bundle Monster | Festival nyomdalemez kollekció

ENGLISH version

És akkor jöjjenek a várva várt új Bundle Monster nyomdalemezek. A lemezek témája a fesztiválozás, szerintem igencsak szépekre sikerültek. Az utóbbi időben sorra utasítottam vissza a BM-es nyomdalemez felkéréseket, mert inkább a szabadkezes dolgokra akartam fókuszálni, de amikor megláttam a képeket ezekről a lemezekről...pillanatok alatt visszatért a nyomdázási kedvem.
10 db kis szögletes lemez tartozik a kollekcióba, holnap fognak felkerülni a bundlemonster.com-ra, gondolom a szokásos áron, illetve szettként vagy külön-külön is megvásárolhatóak.
Vannak hatalmas nagy kedvenceim, illetve van 1-2 lemez ami hidegen hagy, de lássuk őket sorjában, mindegyik lemezzel készült 1-1 manikűr.


Sorrendben vannak a lemezek és nail artok, tehát a BM-S01-től a BM-S10-ig, a könnyebb eligazodás miatt kettesével lesz kép a lemezekről, így látjátok a mintákat nagyban is, majd 1-1 nail art következik (szintén lemez sorrend szerint) velük. A manikűrök alá odaírom, hogy milyen lakkokat használtam.


Ez az első két lemez elmegy egynek, a 01-es álomfogós nem nagyon mozgatta meg a fantáziámat, de a 02-esen szép minták vannak.
A-England Whispering Waves + Mundo de Unas White nyomdalakk

Glam Polish Vortex + Mundo de Unas Gold nyomdalakk


 Mindkét lemez a kedvenceim közé tartozik, de maga a kristályos minta az kb. az összes létező nyomdaminta közül a kedvencem :D Imádom a kristályos manikűröket, már 3 szabadkezes ametiszt mani is volt a blogon, de ezzel a lemezzel azok is készíthetnek ilyesmit akiknek nem megy a szabadkezes festés.


Erről a manikűrről egy rövid Insta videó is készült a nagy sikerre való tekintettel, ITT meg lehet nézni. Nem túl nehéz egyébként, csak a vonalakból nem szabad kimenni. Ha valami nem világos a videóban, akkor kérdezzetek nyugodtan!
Mundo de Unas Black nyomdalakk + El Corazón Large Hologram 423/535 (holo pelyhes fedőlakk) + Sally Hansen Plum Luck + Morgan Taylor Dress Up + Rimmel 558 Go Wilderness + Miss Sporty Quick Dry 470 + Golden Rose WOW 20

Cirque Colors Reflektor + Mundo de Unas Lime, Aqua, Tutti nyomdalakkok


 Ezek a lemezek is tetszenek (bár a hippis kicsit nehezen hordható szerintem), de főleg a hegyes-csillagképes.
Akril festékkel készített "batikolt alap" + Mundo de Unas Black nyomdalakk

Sally Hansen Thinking of Blue + Models Own True Blue + Morgan Taylor West Coast Cool + Avon Aqua Verve + Mundo de unas Black, Gold nyomdalakkok


A 07-es lemezről a két kedvenc mintámat használtam (arról a lemezről a többi minta nem nagyon tetszik), de a 08-as összes mintája szuper!
Cupcake Polish Dream + Mundo de Unas Black nyomdalakk

piCture pOlish Desire + Mundo de Unas Gold nyomdalakk


 A 09-es sajnos megint nem nekem való, bár elég jól elszórakoztam a róka és a jegesmedve kiszínezésével :D, na de a 10-es az nagyon tetszik!
 Models Own Jade Stone + akril festékek a színezéshez, pöttyökhöz + Mundo de Unas Black nyomdalakk

Mundo de Unas Black nyomdalakk + Morgan Taylor West Coast Cool + Avon Aqua Verve + China Glaze Highlight Of My Summer +Manhattan Rocktopia #6 + Essence 38 love is in the air +Golden Rose Rich Color #112 + Golden Rose Rich Color #50 + China Glaze That's Shore Bright + Golden Rose WOW #20

A lemezek többsége nekem nagyon tetszik, igazi nyári kollekció lett. Tehát holnaptól lehet őket megrendelni a Bundle Monster webshopban!

Bundle Monster Social Media:
Website: www.bundlemonster.com
Facebook: www.facebook.com/bundlemonster
Twitter: www.twitter.com/bundlemonster
Pinterest: www.pinterest.com/bundlemonster
Instagram: www.instagram.com/bundlemonster
Google+:  plus.google.com/+bundlemonster808
Youtube:  www.youtube.com/user/bundlemonster

Emlékeztető: vasárnap délig lehet jelentkezni a nyereményjátékomra (ITT), ahol nyomdázási kellékeket sorsolok ki!

Mit szóltok ehhez a kollekcióhoz?

6 megjegyzés:

  1. Szuper jó lemezek szerintem, szinte mindegyik tetszik, a manik is :)

    VálaszTörlés
  2. Csodás manikat készítettél velük! A személyes kedvencem a csillagjegyes-hegyes. A 4-es lemezzel készült maninál hogy készítetted az átmenetet? Nagyon jól néz ki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszenek :)
      Az átmenetet úgy csináltam, hogy a nyomdalemezre pöttyökben kentem fel a 3 színű nyomdalakkot, majd 2x egymás után lehúztam a festéket, így szépen egybemosódtak a színek :)

      Törlés
  3. jajj piingviiiiiin. :) az utolsó két mani a kedvenc. :)

    VálaszTörlés
  4. Megint csodásak a képek és a manik! :) A tavaszi lakk kollekciók nem nagyon mozgattak meg, de ezek a lemezek! Tuti rendelősek. Amikor megláttam a kristályos mintát, rögtön az jutott eszembe, hogy jééé, ezek lekoppintották a szabadkezes manidat lemezre. :)) Amiért nem tudok eléggé hálás lenni... És persze nagyon megtetszett a Vortex (tudom, sikerült megragadni a lényeget).

    VálaszTörlés
  5. Az ásványos mani a kedvencem! Imádom. Nagyon jó lett! :D Maguk a lemezek viszont nem igazán mozgatnak meg. Talán az utolsó, de anélkül is simán megvagyok.

    VálaszTörlés