csütörtök, április 27, 2017

Potion Polish | Wistful trio

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Potion Polish Wistful triójáról hoztam ma képeket. A márka eddig még sohasem okozott csalódást, nagyon jó minőségű lakkokat készítenek. Alátámasztja ezt az is, hogy a mai árnyalatok mindegyike 2 könnyed rétegben fedett, és azért van ott egy nagyon világos szín is, szóval wow!



SWEET YESTERDAYS
 Már-már búzavirágkékbe hajló árnyalat pink shimmer pelyhekkel, holo pelyhekkel és zöld-lila multikróm pelyhekkel. Szép, élénk lakk, de sajnos elég nehéz fotózni :D
2 könnyed rétegben fed, egyáltalán nem szárad érdesre.



HALCYON
A névválasztás nem biztos, hogy okos volt, hiszen van már egy igencsak hype-olt Halcyonunk (vagy pont e miatt volt okos választás?!), de az tény, hogy a lakk nagyon szép, ami pedig még szebb, hogy 2 normál rétegben fed is. Enyhén piszkos, hideg mályvás-rózsaszín az alapja, holo pelyhek, zöld shimmer és zöld pelyhek találhatóak benne.



FONDEST DREAM
Szilvás-lila lineár holo, holo pelyhekkel.
2 gondmentes réteg.


A trióból egyértelműen a Halcyon a kedvencem, de igazából minőségileg mindhármat nagyon tudom ajánlani. Április 28-án 1PM EST időpontban jelennek meg a potionpolish.com-on.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése