hétfő, április 03, 2017

Moo Moo's Signatures | Life Of A Cowgirl trio

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Moo Moo's Signature egyik triójáról, a Life Of A Cowgirl-ről lesz ma szó. A három lakk közül kettő nagyon tetszik, annak ellenére is, hogy most igencsak tavaszi hangulatomat élem, ezek meg kifejezetten őszi/téli lakkok számomra.



COWGIRL'S BROKEN TIME MACHINE
Piszkos teal alap óarany shimmerrel, holo csillámmal, arany minipelyhekkel, pink, lila, arany, fekete glitterekkel (meg még ki tudja mikkel). Ez a lakk egy picit túl sok nekem, bár az alapszín és a shimmer nagyon tetszene. Mondjuk az tény, hogy az elromlott időgép jelző nagyon is illik rá.
Jól fed, 2 normál réteget és 2 réteg fedőlakkot használtam. 



SINGING A TEXAS LULLABY
Padlizsános-szilvás-burgundis alap lineáris holoval, lila-kék minipelyhekkel és arany-vörös shimmerrel. Ez a lakk nagyon egyben van, plusz élőben a holo sokkal jobban/szebben érvényesül.
2-3 rétegben fed.



CHASING TUMBLING TUMBLEWEEDS
Enyhén olívás, meleg tónusú barna, lineáris holoval, arany minipelyhekkel és zöldes-arany shimmerrel. Ő is nagyon tetszik, csak úgy festeném rá az őszi faleveleket!
2-3 rétegben fed.


Mindhárom lakk elérhető a hivatalos Moo Moo's Signatures webshopból. Ezek a lakkok nem, de más árnylatok a Nailmail-től is beszerezhetőek.

Mit szóltok ezekhez az árnyalatokhoz?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése