szerda, április 19, 2017

Different Dimension lakkok a Nailmail-től + JÁTÉK!

Read it in ENGLISH                                                                                                                                 PR sample

A Nailmail webshop jóvoltából tesztelhettem ezeket a Different Dimension lakkokat. A bejegyzés végén nyereményjáték is vár titeket, ahol gazdára lel az egyik lakkból 3 darab is :)


MOTHER GOOSE
Csodaszép, mély bogyós-boros árnyalat intenzív (kékes) lineár holoval.
Szuper pigmentált, 2 vékony réteg simán elég belőle, a formulája mondhatni tökéletes.BOATY CALL
Igazi tavaszi/nyári, tengerpartos szín. Néha mentának, néha seafoamnak látom, de az tuti, hogy nagyon szép, és a lineár holo is nagyon erős benne.
Ez is remek formulával rendelkezik, 2 rétegben fed.EXCELSIOR
Nagyon világos szürke lineár holo pink-lila-kék shimmer pelyhekkel megbolondítva.
Világos színe miatt ebből a 3 vékony réteget ajánlom, de rövidebb körmökön akár a 2 réteg is működhet.Egy körömágy ápoló olajat tartalmazó tollat is kipróbálhattam, a Mermaid Tears fantázianévre hallgatót. Lent van fotó az összetételről, ami igencsak megnyerő, egyedül a parfüm az ami gond lehet, bár én semmilyen irritációt nem tapasztaltam.
Nagyon fini az illata, és sokáig érződik a bőrön. Táskába dobálós terméknek tökéletes, bár esténként én azért mindig bevetem a nagyágyút (saját készítésű krém, "recept" ITT).
Mindösszesen 2,7 ml olajat tartalmaz a kis ecsetelő, ami ugyan nem túl sok, de tény, hogy egyszerre úgysem kell belőle túl sokat használni.
Többféle illatban is megvásárolható, úgyhogy akit nem zavar a parfüm tartalom, annak hajrá, jó kis termék ez!


Mindhárom lakk és a különböző illatú körömápoló olaj elérhető a Nailmail kínálatában.

És akkor térjünk rá a nyereményjátékra :)

A Nailmail jóvoltából 3 üveg BOATY CALL kerül kisorsolásra. 
A játékra a lent található Rafflecopter dobozkán keresztül lehet jelentkezni, ahová az email cím vagy a Facebook fiókunk felhasználásával lehet belépni.
A jelentkezés kötelező feltétele a Nailmail Instagram és Facebook oldalának követése, illetve engem is kell valamilyen platformon követni
A nyertest a dobozkában megadott email címen értesítjük.
A játék nemzetközi, de csak 18 éven felüliek jelentkezhetnek.
A nemzetköziség miatt a Rafflecopter dobozban angolul vannak a dolgok, kérdezzetek bátran kommentben vagy emailen ha valami nem világos!

Sok szerencsét mindenkinek! :)

 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése