csütörtök, április 13, 2017

Femme Fatale & Hit The Bottle a Hypnotic Polish-tól

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Hypnotic Polish-tól érkezett egy kisebb csomag store exclusive lakkokkal és nyomdalakkokkal, úgyhogy ma ezekről beszélnék. Kezdjük a körömlakkokkal, mert...Femme Fatale <3



Femme Fatale Cosmetics - ROCKPOOL WHIRL

Élénk türkiz alap holo pelyhekkel és pink shimmerrel. Gondolom nem lesz meglepetés, hogy a két lakk közül ez tetszik jobban, bár azt elismerem, hogy maga a színpárosítás (és akár a finish) nem egy újkeletű dolog, több márkánál is láthattunk már hasonlót.
2-3 rétegben fed.



Femme Fatale Cosmetics - PEARL DROPLETS

Enyhén barackos tónusú halvány rózsaszín jelly alap, hideg lilás shimmerrel, irizáló glitterekkel és holo csillámmal.
3 vékony réteget ajánlok belőle és legalább 1 vastag réteg fedőlakkot.






Hit The Bottle márkát most próbáltam ki először és őszintén szólva vegyesek az érzéseim.
Kezdjük azzal, hogy 4 színt kaptam, kettő holografikus, kettő pedig enyhén metálos. A paradicsom piros Drop Red Gorgeous és a teal-kék duokróm Peacock Shimmer nagyon jó, nem velük volt a bajom, szépen fognak fehérre is és feketére is. A két holografikus viszont lehetne egy picit jobb is. Az ezüst Holo There Beautiful! és a világos türkiz Turquatic kevésbé pigmentált, az állaguk is picit folyósabb mint a másik kettőnek. Persze mindkettő alkalmas a nyomdázáshoz, de a nyomdázott szín nem olyan erőteljes/pigmentált mint amit az üvegben látok.


Érdekes, mert a Hypnotic Polish honlapján kétféle kiszereléssel találkozhatunk, viszont nem lehet választani, a holografikus lakkok 9 milisek, a krém és metál/shimmer árnyalatok pedig 5 milis üvegben kaphatóak.
Az állaguk simán megengedi, hogy körömlakként is használjuk őket, a pirosból 1 réteg is elég volt, a másik háromból pedig 2 vékony réteg, viszont a piros és a kék-teal befogta a körmöm/bőröm a lemosáskor (5 percet voltak a körmeimen).

Egyébként nagyon sok árnyalatban kaphatóak, ITT találjátok őket.

 Nyomdalemez: Born Pretty Store BP-19

 Nyomdalemez: Born Pretty Store BP-L048


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése