szombat, április 29, 2017

Cirque Colors | Kawaii kollekció

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Cirque Colors a tegnapi nappal megújult, legalábbis ami a csomagolást illeti, a minőség azonban maradt a régi, és hát ez az ami igazán számít, remélem ezzel ti is egyetértetek.
A lakkok mostantól új, krémszínű dobozban és új logóval ellátott üvegekben érkeznek majd. A formulában egyedül annyi változott, hogy már nem illatosítottak a lakkok.
A Kawaii kollekció 10 új színből áll, melyből 6 limitált, ezt a nevek mellett ("LE") jelezni fogom.



24K AFFAIR
Sárga arany metál-holo lakk. Olyan igazi arany színe van, nem az a fakó arany ami azt a kevés életet is kiszívja a bőrszínemből :D
2 rétegben fed.



HAPPY MONDAY (LE)
Maga a név, mint fogalom, az én életemben nem létezik, de talán ezzel a lakkal még a hétfő is boldogabb lesz, majd kipróbálom egyszer :D
 Picit piszkos középlila alap teal shimmerrel és holo csillámmal.
2 rétegben fed.



KILLER KITSCH
Meleg, korallos pink alap, hideg pink shimmerrel és holo csillámmal.
2-3 rétegben fed, a többi lakkhoz képest egy ici-picit jellysebb a formula.



MEMEDOM (LE)
Enyhén piszkos türkiz alap arany-barack shimmerrel, holo csillámmal.
2 normál rétegben fed.



VAPORWAVE
Élénk kék/búzavirágkék alap, pink-vörös shimmerrel és holo csillámmal.
3 vékony réteget használtam, de rövidebb körmökön 2 normál is elég lehet.



SHINY
Nagyon gyengén pigmentált szürkés jelly alapja van, igazából ez "színezi" az ezüst mikropelyheket antik ezüstté. Tehát maga az összkép egy sötétebb ezüst, sötétebb mint pl. a Reflector volt, aminek teljesen színtelen volt az alapja. Holo csillám is van benne ^^
2 rétegben fed.



QT KITTY (LE)
Mély, csodaszép lila, inkább melegebb tónusú. Tele van holo pelyhekkel, amik a napfényben sokkal szebben szikráznak mint azt a képeim mutatják.
2 rétegben fed.



LOLLY LIPS (LE)
Középrózsaszín jelly alap, holo pelyhekkel és pink-lila shimmer pelyhekkel.
2 rétegben fed.



STAR CHILD (LE)
Gyengén pigmentált szürkés-kék jelly alap sok-sok kék shimmer pelyhecskével, holo mikroglitterrel és zöld-arany-narancs-vörös irizáló glitterrel.
Rövid körmön 2 normál réteg is elég, én 3 vékonyat kentem. Érdemes lehet fedőlakként is kipróbálni. Sajnos a glitterek miatt elég érdesre szárad, úgyhogy 2 réteg fedőlakkot ajánlok rá. Ennek a lakknak sűrűbb az állaga, amit én jobban szeretek glitteres lakkok esetében, így nem folyik le rögtön az ecsetről, de tudom, hogy sokaknak ez már túl sűrű lesz. Csak szólok.



CRYSTAL TOKYO (LE)
Színtelen alap mindenféle színű, méretű és formájú (hatszög és négyzet) irizáló glitterrel.
A barna Cirque Glitterati-ra kentem 1 rétegben.
Elég érdesre szárad, és ennek is sűrű az állaga.



A márka elküldte tesztelésre az alaplakkjukat, matt ill. gyorsszárító fedőlakkjukat is, ezek közül csak a matt fedőlakkról tudok képeket mutatni. A matt fedőlakk nem száradt túl gyorsan, ami nagyon jó hír, mert utálom, ha kapkodva kell lakkoznom. Alaplakkot nem igazán használok, csak ha tudom, hogy olyan lakkot fogok használni ami befogja a körmöm. A gyorsszárító fedőlakk (Liquid Laminate Top Coat) egész jó. Viszonylag gyorsan szárad és az állaga is tetszik, nem túl folyós de nem is túl sűrű. Még azért tesztelem egy picit (nyomdázáshoz stb.) és később beszámolok a kiforrott véleményemről.


Maga a Kawaii kollekció engem nem nagyon fogott meg, egyik színnél sincs szerelem. Ezt figyelembe véve a kedvencem a Shiny. A Memedom, Vaporwave és Happy Monday szintén tetszik, illetve a QT Kitty meg a Star Child is.

A lakkok már elérhetőek a (szintén megújult) Cirque Colors honlapon, illetve a stockistoknál (lista ITT).


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése