kedd, április 04, 2017

NCLA swatches + nail art

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

 Ismét egy NCLA-s poszt, tavaszias hangulatban.
Az első, kristályos manikűrhöz négyféle holografikus lakkot használtam fel, a lila Lolanthe-t, a mályvás pink Iridescent Dreams-t, a szürke The Last Siren-t és a teal Drop of Tealt. A körvonalakat akril festékkel festettem meg. Nem egy nagy durranás, de élőben azért sokkal mutatósabb volt a holo effekttel.


IRIDESCENT DREAMS
Piszkos rózsás-mályvás árnyalat, a tipikus NCLA holografikussággal. Két réteg éppenhogy elég volt, a biztonság kedvéért azért 3 réteggel lehet számolni.


THE LAST SIREN
Alapvetően szürkének látom, de néha mintha be-be csillanna egy kis zöldes türkizes árnyalat, persze lehet, hogy csak én képzelem oda a névből kiindulva. Ebből tutira kellett nekem a 3 réteg, úgy is fogalmazhatnék, hogy nagyon gyengén fed a többihez képest.


Második nail artként a The Last Siren semleges színű alapjára dolgozva alkottam meg ezt a rózsás manikűrt. A rózsákhoz a barack Nudes Volume I (fehérrel keverve), a halvány rózsaszín Pink Lemonade és a középrózsaszín Endless Summer, míg a levelekhez a These Grades Are Just A Jumping Off Point került felhasználásra, a szokásos fekete akril festék körvonalakkal.

Erről a manikűrről majd egy kis step-by-step is lesz az Instagramon ;)


Végül pedig egy tényleg nagyon egyszerű márványos manikűr, amit a babakék Crush On The Lifeguard, a középrózsaszín Endless Summer és a sötétbarna Model Behaviour-rel készítettem el. A márványmintát a Sammy Nailasaurus-os nyomdázós technikával hoztam össze.


MODEL BEHAVIOUR
Nagyon sötét, lilás tónusú barna. Két rétegben fed.

Őt én választottam tesztelésre, de a márka elküldte a Nudes Volume VI.-t is. Ha nincs egymás mellett a két lakk akkor nagyon hasonlónak tűnhetnek, de egymás mellé rakva azért már látszik, hogy a Volume VI. picit világosabb, és bár az is inkább hideg/semleges tónusú, mégsem annyira hideg/lilás, mint a Model Behaviour. A Volume VI is 2 rétegben fed.


És most már akkor tényleg a nyári bejegyzés lesz a következő, már nagyon várom  :)))

NCLA lakkok a hivatalos webshopból, vagy a stockistoktól rendelhető: a holografikus lakkok pl. a Nailmail-nél is megvásárolhatóak. Stockist még: Harlow &Co., Pshiiit Boutique, Color4Nails, Mei Mei's Signatures.


3 megjegyzés:

  1. Imádom mindegyik manikűrt, egytől-egyig! Csodásakat alkotsz!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a körmeid és a nail artok is. Hogy nem fogja meg a lakk a körmeidet, nekem ez nagy problémám.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók lettek a manik! A rózsás a kedvencem.

    VálaszTörlés