vasárnap, április 09, 2017

Polish Molish store exclusive lakkok

Read it in ENGLISH                                                                                                                                 PR sample

A Polish Molish webshop store exclusive lakkjairól lesz ma szó. Egy a Masura-tól, három a Femme Fatale Cosmetics-től.



Masura - 1108 THE DARKEST HOUR IS JUST BEFORE THE DAWN
Majdnem fekete holo alap, arany mikroglitterekkel, picit nagyobb bronz glitterekkel és holo pelyhekkel. A bronz glitterekből nem tartalmaz túl sokat, ezért nem fog érdesre száradni. Nagyon jól fed, 2 vékony réteg simán elég volt.



Femme Fatale - AZUREHUNTER
Liláskék alap, ami annyira becsapós egyébként, hogy első körben azt hittem, hogy egy thermal lakkról van szó, mert az üvegben teljesen lilának láttam, de a körmömön meg kéknek, de aztán hiába engedtem a hideg/meleg vizet rá a csapból :D Szóval az a tipikus liláskék "blurple" szín, ami egyszer lilának látszódik, máskor meg kéknek.
Vörös shimmer, zöld-arany-vörös irizáló mikroglitterek, holo csillám és zöld pelyhek vannak benne.
IMÁDOM!
2-3 rétegben fed, 1 vastag réteg fedőlakk elég volt rá.



Femme Fatale - MAKE WAY FOR YOUR QUEEN
Én nem szeretem a négyszög glittert. De tényleg nem. Ez a lakk viszont teljesen lenyűgözött.
Szilvás-burgundi alap, arany-vörös irizáló négyszög glitterekkel, réz pelyhekkel, fekete mikroglitterekkel, hideg lila holo mikroglitterekkel, holo csillámmal. Ez így nagyon soknak hangzik, de mégis annyira gyönyörű lesz az összkép.
3 réteg kell belőle, és 2 réteg fedőlakk.



Femme Fatale - YOU ONLY LIVE ICE...
Az üvegben nagyon sötét navy kéknek látszik, de az első rétegnél ismét a thermal gondolata ötlött fel bennem, ugyanis élénk középkék volt a lakk. Pedig ez sem thermal, egyszerűen csak nagyon jelly az alapja. Az előző lakkban megismert négyszög glitterek, bronz pelyhek, holo csillám, bronz mikroglitter van benne, ez az egyveleg viszont már koránt sem tetszik annyira mint a Make Way For Your Queen. 3 vastagabb rétegben fedett elfogadhatóan.


Mind a négy lakk kizárólag a Polish Molish-nál érhető el, gondolom kiderült, hogy az Azurehunter és a Make Way For Your Queen a kedvenceim, de egyébként a Masura-nak van a legjobb formulája a négy közül, de hiába, ha nem elég izgalmas a számomra :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése