szerda, január 06, 2016

Winter Berries

ENGLISH version

 Úgy érzem már hetek óta nem készítettem semmi értelmes nail artot, és ha visszagondolok akkor tényleg nem. A karácsonyi manikűröm (ami szintén nem volt túl bonyolult) óta egyáltalán nem díszítettem a lakkozásaimat. Úgyhogy már nagyon ideje volt alkotni valamit.
Valami havasat szerettem volna, ha már végre elért minket is a hóesés (azon kevesek közé tartozom akik örülnek a hónak). Aztán megláttam Instagramon egy fotót, amit Ingrid készített (ITT), és már el is volt döntve a dolog.


Alapnak az ILNP - Paper Route-ot választottam, ami tökéletes havas hátteret biztosított, de mivel nem fehér, ezért az ágakra és bogyókra festett hó is látható marad. Minden akril festékkel készült.
Nekem nagyon tetszik a végeredmény, kicsit a "tipikus" cseresznyevirágos nail artokra hasonlít, persze téli kiadásban :)




Hogy tetszik?

22 megjegyzés:

  1. Szívem csücske! :)
    Imádom az ehhez hasonló motívumokat, és a díszítési stílusodat, mindig hozol valamit, aminek láttán összefacsarodik a szívem, és katarzisom lesz. Feledhetetlen alkotások ezek, a fotókat pedig érdemes lenne bekeretezve kifüggeszteni. Köszönöm, hogy megosztottad és láthatom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh, hát nagyon szépen köszönöm ezeket a kedves sorokat, nagyon jó érzés volt olvasni :)

      Törlés
  2. Annyira csodás lett! Nagyon hangulatos, és ehhez a kék háttér is nagyon jó választás. Olyan, mint egy esti erdei séta hóeséssel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Igen, tényleg illik hozzá a háttér ^^

      Törlés
  3. fúú, ez nagyon kedves lett az én szívemnek! Plusz mindig ráveszel egy-egy új lakk megvásárlására, már régóta szemezek a paper route ILNP-vel, de most elég erős győzelmet aratott...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. A Paper Route tényleg nagyon szép, bár ennél egy picit szürkébb. Van róla a blogon természetes fényben készült kép (fent be van linkelve), ha még nem láttad volna azt a bejegyzést akkor talán érdemes átfutni. Bár én csak ajánlani tudom a lakkot.

      Törlés
  4. Annyira gyönyörű lett *-*

    VálaszTörlés
  5. Odavagyok érte! Ez a kedvencem mind közül, amit ezen a télen láttam! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh jajj, nagyon örülök, hogy ennyire tetszik :)))

      Törlés
  6. Ez nálam is kedvenc lett, egyszerűen mesés!

    VálaszTörlés
  7. Csodaszép, mint minden egyes manikűröd :)

    VálaszTörlés
  8. Csodálatos kis festmények! A Paper route rajtam sokkal szürkébb, de már fehér alapra kenem, bár hordtam magában is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Igen, természetes fényben szürkébb, szerintem az erős fények miatt látszik itt világosabbnak. Egyébként érdekes, mert most elég volt belőle a 2 réteg, máskor pedig mindig 3 kellett belőle :D

      Törlés
  9. Szent ég, ez valami csodaszép :)

    VálaszTörlés
  10. Annyira imádom! Mostanában alig van kedvem lakkozni. Most viszont legszívesebben lakkokat és ecsetet ragadnék, hogy én is elkészítsem! :D

    VálaszTörlés
  11. Love the manicure, it´s so gorgeous!

    VálaszTörlés