szombat, január 09, 2016

Absztrakt-geometrikus

ENGLISH version

Geometrikus nail art mára. Mert ilyen már rég volt.
Viszont a minta nem az én érdemem, Instagramon láttam jó pár hete egy tök jó manikűrt (EZT), és a leginkább tetsző elemeket lekopiztam. A gyűrűs ujjamra a két mintából csináltam egy hibridet, hogy ne legyen annyira kiszámítható, hogy a két belső körmön ill. a két külső körmön ugyanaz a minta :D
Nagyon tetszett az eredeti verzió is fekete fehéren, negative space-szel, de szerettem volna bele egy kis színt, ezért a Golden Rose RC 31-gyel díszítettem itt-ott a motívumokat.
Nagyon régóta szerettem volna extra mini kör szegecseket, mert valahogy minden eddigit túl nagynak találtam, a kaviár gyöngyökkel pedig nem érdemes szenvedni. Végre a Born Pretty Store-nál is kapható ilyen (eddig csak japán körmösöknél láttam Instagramon), ezért gondolkodás nélkül kértem belőlük a tesztcsomagomba. A 0,8 mm-es arany verziót választottam, 100 db-ot kapunk belőlük, ami egy ideig elég lesz (bár már azóta rendeltem belőle még, aranyat és ezüstöt is, mert most akciós). A színe sárga arany, a fedőlakk pedig nem keni le róla a festéket.


 Maga a minta teljesen szabadkézzel készült, fehér alapra, fekete akril festékkel és a fent említett Golden Rose lakkal. Nekem nagyon tetszik, bár így elég sok, pláne a szegecsekkel, de hát egyszer élünk, nem igaz? :D Az egészet lemattítottam, igazából csak azért, mert aznap érkezett meg az Essie Matte About You matt fedőlakkom, és nagyon ki akartam próbálni :D Így a szegecsek eléggé besárgultak, a matt lakk elvette a metálosságukat, de még így is tetszik.



A BPS szegecset INNEN rendelhetitek meg, használjátok a CSBQ10 kódot 10% kedvezményért, a szállítás ingyenes.



Hogy tetszik?

14 megjegyzés:

  1. Sokkal jobb, mint az eredeti, az tényleg sok lenne, de ez nagyon bohém, tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper lett és az a Golden Rose lakk is csodás :)

    VálaszTörlés
  3. Wow! Igazán különleges manikűr lett! A szegecseket pedig ha előbb látom, akkor bekerültek volna a rendelésembe, de sajna 2 mm-eset választottam, pedig ilyen minit szerettem volna :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem is jobban tetszik,mint az eredeti. Szuper lett!

    VálaszTörlés
  5. Ez a valaha volt össze nail art-od közül top 10-es lett nálam, annyira egyben van. :)
    Gondolkodtam, hogy a CbL Winter Berries mellé rendelek pár lakkot még, ne legyen egyedül, a GR-nál pedig elég nagy a választék, és árban kedvező... Tartosságra milyen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :)))
      Igen, a GR Rich Colorjai nagyon jók, szépek a színek, szinte kivétel nélkül 2 rétegesek. A tartósságot viszont nem jó helyen kérdezed :S 2-3 napnál tovább semmit sem hordok, addig mondjuk kibírják ezek a lakkok. Esetleg próbálj ráguglizni, hátha valaki olyan is írt róluk már tesztet akik tényleg sokáig hordanak egy lakkot.

      Törlés
    2. Áá, annál tovább én sem hordok semmit, ha annyit kibírnak, akkor már dobálom is a kosárba, köszönöm. :)

      Törlés
    3. Jut eszembe, ebbe minap akadtam, azért az klassz dolog, ha az ember egyik manikűrjét választják. :)
      https://coewlesspolish.wordpress.com/2015/10/03/31dc2015-31-honor-nails-you-3/

      Törlés
  6. Nagyon tetszik, hogy a geometrikus mintát feloldottad a nonfiguratív motívumokkal, és a fémpöttyök nagyon illenek hozzá.

    VálaszTörlés
  7. A te valtozatod sokkal szebb, nekem a masik eleg csicsa. Nagyon tetszik ez a szinkombinacio es a minta is!

    VálaszTörlés
  8. Nekem is ezerszer jobban tetszik a tiéd, sokkal letisztultabb, mégis izgalmas maradt. A legjobban a gyűrűsujjad tetszik, nagyon érdekesen kombináltad a kétféle mintát.

    VálaszTörlés
  9. A manikűr brutál jó lett! :) Még nem i láttam ennyire apró szegecseket, de már én is felvettem őket a kívánságlistámra. :D

    VálaszTörlés