szombat, szeptember 05, 2015

Born Pretty Store BP-75 nyomdalemez teszt


Ma egy Born Pretty Store-os nyomdalemezzel hoztam manikűrt. A tesztcsomagomban lapult, bár rosszat küldtek, én nem ezt választottam :/ A lemezen madár témában találunk mintákat (illetve a bal felső sarokba egy kínai sárkányminta is bekerült, számomra teljesen érthetetlen és logikátlan módon :D). 4 fajta toll mintázat és 2 madár sziluett vár arra, hogy a körmeinkre kerüljenek.
A minták szerintem szépek, a mutató ujjamra került tollak tetszenek a legjobban. Egy rég nem használt lakkot kentem fel alapnak, a Golden Rose Jolly Jewells 111-et, a mintákat pedig arany és fekete Mundo nyomdalakkokkal nyomdáztam/matricáztam fel.


Sajnos a (a BPS oldalán lévő képen nézve) legfelső tollas mintát sehogyan sem tudtam a körmömre varázsolni, nem elég nagy maga a toll és az erezet között a szintkülönbség, így a nyomdapárnával csak az egész tollakat (erezet nélkül) tudtam felvenni. A többi mintával viszont nem volt probléma. 

Ha megtetszett a lemez, akkor ITT lehet megrendelni, használjátok a CSBQ10 kódot 10% kedvezményhez.



Mit szóltok ehhez a lemezhez?
Szeretitek a madaras, tollas mintákat?

4 megjegyzés:

  1. wow! Wonderful manicure and plate!

    VálaszTörlés
  2. Nem ide tartozik, csak eszembe jutott: amikor matricaként készíted el a mintát, amit a körmeidre applikálsz, milyen felületen dolgozol? Előre is köszönöm a segítséget. :)

    VálaszTörlés
  3. Wow, de jól néz ki, sosem gondoltam, hogy ilyen jó dolog sülhet ki a tollas lemezből!

    VálaszTörlés
  4. Szuperül kihoztad a maximumot a lemezből :)

    VálaszTörlés