hétfő, szeptember 14, 2015

31DC2015 | Polka dots, Stripes, Animal print, Flowers


Pöttyös, csíkos, állatos és virágos. A mai napon ilyen témák közül csemegézhettek :)



11. nap: pöttyös
Nagyon kelletlenül fogtam neki ennek a témának, mert bár nagyon tetszik a sima pöttyös manikűr, de azért egy nail art kihívásra csak nem készülök egy sima pöttyös manival, de sajnos sokáig nem volt rendes ötletem. Aztán összefutottam EZZEL az aranyos rókás mintával, és meg is oldódott a problémám :) A szürke helyett alapnak inkább egy teal lakkot választottam (Morgan Taylor - Totally A-Tealing), a pöttyöket a China Glaze Passion arany színű lakkal pöttyöztem fel (a metálosság a matt fedőlakk miatt viszont nem nagyon érvényesül), a kis rókákat pedig szabadkézzel, akril festékkel festettem fel. Nekem nagyon tetszik és kifejezetten jó döntésnek érzem a teal alapot a rezes/narancsos kis rókákhoz ^^





12. nap: csíkos
Na ezzel a témával megint úgy voltam mint a pöttyössel, nem nagyon volt jó ötletem, végül úgy döntöttem, hogy nem cifrázok, bonyolítok rajta sokat, kiválogattam pár őszi lakkot, egy vastagabb striper ecsettel megfestettem a vékonyabb-vastagabb színes csíkokat, majd (direkt ehhez a manihoz megnyirbált) szuper vékony striper ecsettel (2db szálból áll mindösszesen :DDD) és fekete akril festékkel a hosszú vonalakat is megfestettem. A kis ferde vonalkákhoz egy rövidebb, de szintén nagyon vékony ecsetet (amivel általában festek) használtam.  




13. nap: állatminta
Nagyon nem akartam a megszokott, agyonrágott állatmintákból válogatni, ezért úgy gondoltam, hogy valamilyen halat fogok festeni. Kis keresgélés után a koi melett döntöttem. Segítségnek EZT a képet használtam. A középső és a gyűrűs ujjammal nem vagyok megelégedve, nem sikerültek túl jól azok a farkincák. A háttérrel sem tudtam mit kezdeni, ezért kékre festettem. :S Hmm...ez nem volt az én napom.



14. nap: virágminta
Na ez a téma viszont az egyik kedvencem, imádok virágmintát festeni a körmömre, bár ezek nagy többsége rózsaminta :D Ahogyan ez is :/ Kiszámítható lennék? :D De amúgy ez inkább bazsarózsa, úgyhogy nem az a tipikus rózsa-rózsa...szóval belefér, ugye? :D Alapnak a Femme Fatale - Moonlight Statues-t választottam (illetve az volt épp rajtam, és nem akartam leszedni nail art nélkül), amitől egy kicsit tartottam is, hogy nem fog túl jól kinézni, hiszen elég komplex körömlakk, ráadásul a színe is "furi" és mi lesz ha ezt még megtetézem egy nail arttal, de valahogy mégis NAGYON tetszik ezzel a kicsit fakó, vintage rózsamintával, amihez egyébként az inspirációt EZ a kép adta. Olyannyira megszerettem, hogy az utóbbi pár nap manikűrjei közül ő a kedvencem.



A négy manikűr közül melyik tetszik nektek a legjobban?

8 megjegyzés:

  1. Profi mindegyik, de a rózsásba beleszerettem!

    VálaszTörlés
  2. Szuperek lettek, a pöttyös tetszik a legjobban :) Nagyon cuki!

    VálaszTörlés
  3. Úristeeeen! Mintha festményeket csodálnék! Szuper manik lettek ismét! A rókás pöttyös a kedvencem :D

    VálaszTörlés
  4. Meseszépek, kedvencen -gondolom kitalálod - a rózsás.
    Nagyon tehetséges vagy és egyedik a körömfestéseid, mindig nagyon kíváncsian nézek be hozzád. :)

    VálaszTörlés
  5. A halas előtt emelem kalapom, úgy érzem, technikailag és összhatásában is maga a tökély, elképesztően macerás lehetett felpingálni azokat a pikkelyeket, és az uszonyok mentén se tudok hibát találni, úgy tökéletes, ahogy van.
    De a rózsás a szívem csücske! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jók, de minden egyszerűsége ellenére a csíkos a kedvencem:D Szerintem nagyon eltaláltad rajta a színharmóniát, rettentő jól mutatnak ezek így együtt.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jók lettek ezek a manikűrök i! Az én kedvencem az első. :)

    VálaszTörlés