kedd, október 18, 2016

NAIL ART | Halloween 1.0

Read it in ENGLISH

Na csak összejön szépen ez a nail art posztolgatás, úgy meg pláne, hogy az október mindig megihlet, ilyenkor az agyam nagyon rááll a mindenféle undi Halloween témákra, úgyhogy ma is ilyen alkotásokat mutatok. Ez a 1.0 verzió, a hónap végéig még legalább ugyanennyi nail art össze fog gyűlni egy második bejegyzéshez.
Kezdésképpen jöjjön egy koponyás-agyas, "fancy" verzióban. Az alapötlet az volt, hogy festek egy half moon koponyás-agyas manikűrt, ahol a half moon-t az agy adja :D És aztán meg már miért is ne lehetne rózsaarany az az agy?! :D #bestideaofmylife


A Cirque Colors Halcyon kivételével minden akril festékkel készült. Hát nem mondom, hogy tökéletesek lettek a koponyák, de egyik részről picit változtatnom kellett a koponya arányain, hogy úgy férjen ki az egész ahogy elképzeltem, másrészt pedig az ilyen ismétlődő mintákba nagyon bele tudok unni, és akkor meg csak összecsapom az egészet. Ennek ellenére nekem nagyon tetszik a végeredmény, kellően realista és humoros egyszerre.



A következő két nail artot már láthattátok az Instagramon.

Pókhálós-keretes egyszerű manikűr, alapnak a Delush Polish Master Of Wine-t használtam, a minta pedig fekete akril festékkel készült. Instagramon is említettem, hogy valahol láttam egy nagyon hasonló manikűrt, onnan van az ötlet, de nem mentettem le a képet, csak továbbgörgettem, és már nem tudom hol láttam és kitől, úgyhogy ha valaki felismeri, akkor nyugodtan írjátok meg kommentben, és adok neki credit-et.



Október elsejét ezzel a manikűrrel indítottam. Eredeti ötletként fekte-fehér nail artot terveztem, de aztán nyomkodtam az alapra sárgás-barnás-szürkés lakkokat, így vintage hatása lett. Nagyon tetszik, annak ellenére, hogy élőben utálom a bogarakat :D


Egyenlőre ennyi, aztán remélhetőleg (ígérni mostanában nem szoktam semmit a bloggal kapcsolatban :D ) hónap végén ismét jön egy adag Halloween köröm :) Ötlet az lenne bőven, csak időm nem nagyon van. Egyébként jövőre kéne csinálni egy 31DC Halloween-i kiadást, fú de élvezném :D


7 megjegyzés:

  1. Mind a három nagyon szuper!! Én is nagyon szeretem ezeket a Halloween manikat! :D A 31DC kiadást azért el tudnám nézegetni Tőled. (-:

    VálaszTörlés
  2. Wow, all 3 of these manicures are incredible. 8 love them!
    Vicky xx
    @thepolishlist

    VálaszTörlés
  3. Zseniális mind :) A bogarakat én sehogysem szeretem, de csodálatosan vannak megfestve!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon ügyes vagy, eszméletlen jók lettek ezek a manik :)

    VálaszTörlés
  5. Wow, ez az utolsó ámulatba ejtett. Nagyon aprólékos munka, még mindig nem értem, hogy van ennyi türelmed ilyen pici dolgokat ilyen jó minőségben elkészíteni. :)

    VálaszTörlés
  6. háááát beszarok, de komolyan :D erre már nem tudok mit írni. az első az abszolút favorit, de a többi is fantasztikus

    VálaszTörlés
  7. Az első valami brutál jó! A többi is nagyon tetszik persze ^^

    VálaszTörlés