hétfő, október 10, 2016

Cupcake Polish | Fall Fancies

Read it in ENGLISH

A Cupcake Polish őszi kollekciója nem rugaszkodik el a jól bevált/megszokott receptúrától: ismét hat holografikus alapszínt kapunk, de ezúttal némi shimmer pelyhecskével megbolondítva. A hat árnyalat közül 3 nagyon tetszik, a másik három viszont szerintem túl egyszerűre sikerült, vagy legalábbis sok helyen láttunk már hasonlót.

A lakkok minőségével nekem nem volt gondom, mindegyik két rétegben fedett.
Sajnos nem tudtam napfényben lefotózni őket, ezért a lineáris holoból nem sok látszik :(



OWL ALWAYS LOVE YOU
Világos kék lineáris holo ezüst pelyhekkel.
Ez a lakk maga a fagy, a jeges tó, a zúzmara, imádom!



UNBELEAF-ABLE
Talán a legkedvencebb kedvencem a kollekcióból ez a gyönyörű mély zöld lineár holo arany shimmer pelyhekkel, amik egy csodás belső fényt adnak a lakknak.



NUT'N BETTER
A harmadik kedvencem lett ez a különleges barna holo bronzos shimmer pelyhekkel. Számomra attól különleges, hogy pirosas az alaptónusa, ezt nem nagyon látni barna lakkoknál, úgyhogy rögtön felkaptam rá a fejem. A neve pedig külön megmosolyogtat :)



PLUM PERFECT
Sötét, hideg tónusú lila holo, világosabb lila shimmer pelyhekkel. Ebben nem érvényesülnek annyira a pelyhecskék mint a zöldben vagy a barnában.



APPLE-Y EVER AFTER
Piros holo arany shimmer pelyhekkel.
Hát, szép, szép, de láttunk már ilyet, nem is egy helyen.



LET YOUR GOURD DOWN
Élénk kék lineár holo kék shimmer pelyhekkel.


A kollekció már elérhető a Cupcake Polish honlapján. Sajnos nem voltam elég gyors, így a Nailland előrendelés már lezárult, de hamarosan ott is elérhetőek lesznek majd.

Mit szóltok ezekhez a színekhez?

5 megjegyzés:

  1. Úgy ahogy mondod, láttunk már ilyet. Ennek ellenére a piros és a barna a kedvencem, melléjük a zöldet is elfogadnám. Ami azért furcsa, mert az eddigi, sokkal sztároltabb és ütősebb színekkel jelentkező Cupcake kollekciók közül egyikből se tetszett ennyi szín. Max. egy-egy, de azért se rohantam az üzletbe, így aztán eddig összesen két lakkal rendelkezem a márkától (és igen, az egyik az Araminta). Ebből meg szívem szerint vennék hármat, most. Lehet, hogy ez a kollekció a konzervatívabb ízlésű lakkimádóknál fog betalálni. :)) Viszont a körmeid gyönyörűek, mostanában csak ámulok a fantasztikus képeiden!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak örülni tudok, ha ilyen sok árnyalat tetszik a kollekcióból :) Igen, a Cupcake sohasem a vadságáról volt híres, ez a kollekció is hozza a szokásos letisztult vonalat, ami nekem mondjuk nem jön be annyira (ennyi pénzért), de tudom, hogy sokan meg pont ezt keresik.
      Köszönöm, próbálok mindig javítani a képeken, szóval nagyon jól esik a pozitív visszajelzés :)

      Törlés
  2. A barna nem tetszik, de a többi, igaz, hogy láttunk már hasonlókat, de nagyon tetszenek, a kék pelyhes különösen. Küzdeni kell a pelyhekért, vagy felkerülnek az ecsetre gond nélkül?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van bőven a pehelyből, ráadásul a formula is összetartja, nem híg, nem csúszik le az ecsetről, úgyhogy nagyon könnyű felkenni :)

      Törlés
    2. Szuper, köszi a választ

      Törlés