vasárnap, október 23, 2016

Glam Polish | Gobblefunk Shimmers

Read it in ENGLISH

A Glam Polish egy újabb limitált kollekcióval jelentkezik hamarosan, ami a Gobblefunk Shimmers nevet kapta. A lakkok nevei nyelvtörőnek is tökéletesek, még szerencse, hogy csak írásban kell őket bemutatnom :D
A kollekció egyébként Roald Dahl író születésének 100. évfordulóját ünnepli, akinek a felesége 1965-ben stroke-ot kapott, aminek következményeképpen egy ideig beszédzavarban szenvedett, így született meg az összekevert szavakból álló Gobblefunk nevet kapó kitalált nyelv.

Mind az 5 árnyalat nagyon jól pigmentált, dugig van shimmer pelyhecskékkel és persze egy kis holografikus csillogás is van bennük a holo pelyheknek köszönhetően. Mindegyikből bőven elég volt a 2 réteg, nem száradnak túl érdesre, de azért egy vastagabb réteg fedőlakkal számoljunk.


GLORIUMPTIOUS
Lilás pink jelly alap lilás-kék simmer pelyhekkel, kék nanoglitterekkel és holo pelyhekkel.



TIME-TWIDDLER
Lila jelly alap intenzív kék shimmer pelyhekkel és holo pelyhekkel.



PHIZ-WHIZZING
Hideg zöld jelly alap aranyló-lime-zöld shimmer pelyhekkel, holo pelyhekkel. Annyira sok benne a shimmer, hogy már-már metálos finisht kap tőlük. Imádom!



SPLITZWIGGLED
Pink tónusú piros jelly alap arany shimmer pelyhekkel és holo pelyhekkel.



WHOOPSY-SPLUNKERS
Indigó kék jelly alap pink-lila-kék shimmer pelyhekkel és holo pelyhekkel. Bizonyos fényviszonyokban nagyon hasonlít a Time-Twiddler-re, de ez azért kékebb, a Time-Twiddler pedig lilásabb.


Mint említettem, a kollekció limitált lesz, október 28-án (2PM EDT) fog megjelenni a Glam Polish honlapján. Magyarországra is szállítanak, a költségekről ITT lehet bővebben olvasni, a stockist lista pedig ITT található.

A lakkokat egyébként nail arthoz is ajánlja a márka (bár szerintem bármelyik körömlakk felhasználható erre a célra), ezért készítettem a két kedvenc árnyalataimmal (Gloriumptious, Phiz-Whizzing) egy gyors blobbicure-t.



1 megjegyzés:

  1. A lakkok szépek, de annyira nem varázsoltak el. Na de a sztori hozzá az nem semmi.

    VálaszTörlés