péntek, október 28, 2016

F.U.N. Lacquer | Iparallaxe collection

Read it in ENGLISH

A F.U.N. Lacquer ezúttal a francia Iparallaxe bloggerinával kollaborált, az eredmény pedig 6 csodaszép, izgalmas szín.
Mindegyik lakk erősen jelly-s, tehát én ajánlom mindegyikből a 3 réteget, bár igaz, hogy egyik-másik szín egy picit jobban pigmentált, ezekből rövid körmön akár a 2 réteg is elég lehet. A formula egyébként könnyen kezelhető, jól terül, a pelyhek aránya számomra tökéletes. Az egyes lakkokban más a pelyhek mérete/mennyisége, erre majd bővebben kitérek az adott árnyalatnál.


Halvány kék holo dobozban érkeznek a lakkok WOW *-*


CASSIOPEIA
Ez egyik kedvencem, imádom a színkombinációját!
Hideg bogyós-burgundy jelly holo shimmerrel, holo pehellyel és multikróm pelyhekkel, amik főleg a teal-kék-zöld-lila vonalon mozognak. Kevesebb, de nagyobb méretű multikróm pehely van benne.
3 normál-vastag réteg kell belőle.



URSA MINOR
Hideg smaragd zöld jelly alap holo shimmerrel, holo pelyhekkel és lime-zöld-teal-kék multikróm pelyhekkel, amik mérete nagy, és a mennyiségük is viszonylag sok.
3 normál-vastag réteg.



ANDROMEDA
Hideg tónusú lila jelly alap holo shimmerrel, holo pelyhekkel és pink-lila illetve teal-kék multikróm pelyhekkel. A pelyhek mérete kicsi, mennyiségük sok.
3 normál réteg.



CEPHEUS
Enyhén meleg tónusú szürke jelly alap holo shimmerrel, holo pelyhekkel és mindenféle színű multikróm pelyhekkel. A pelyhek mérete közepes, mennyiségük sok.
Egész jól fed, 2 vastag vagy 3 vékony réteg kell belőle.



ORION
Élénk, de sötétebb kék jelly alap holo shimmerrel, holo pelyhekkel és mindenféle színű multikróm pelyhekkel. A pelyhek közepes nagyságúak, mennyiségük sok.
Ez is viszonylag jól fed, 2 vastagabb réteg vagy 3 vékonyabb.



URSA MAJOR
Másik nagy kedvencem, élőben egy picit zöldebb!
Sötét, hideg zöld jelly holo shimmerrel, holo pelyhekkel és pink-lila-kék multikróm pelyhekkel, amik mérete kicsi, mennyiségük közepes.
3 normál réteg.


Rég volt, hogy egy FUN kollekció ennyire tetsszen, a pelyhek és az izgalmas színkombinációk na meg persze Mélanie zsenialitása számomra teljes sikert aratott.
Iparallaxe képeit ITT nézhetitek meg ha még esetleg nem láttátok volna.

A lakkok már elérhetőek a F.U.N. Lacquer honlapján, vagy a stockistoknál, köztük a Naillanddel :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése