szerda, október 02, 2013

Lakkteszt: Rimmel - 711 Rain Rain Go Away


Nem terveztem ma még egy bejegyzést írni, de mégiscsak így kellett tennem, ugyanis a holnapi és a pénteki manihoz is szükség lesz ehhez a lakkhoz, ezért úgy gondoltam illő lenne bemutatni. A képeket már befotóztam egy ideje, úgyhogy nem volt más dolgom mint felidézni amit a felkenésénél tapasztaltam. Lássuk mit is tud ez a Rimmel lakkocska.



Az egyik "legszínváltósabb" lakk amivel találkoztam. Árnyékban a legcsodásabb halvány szürke, napfényben pedig egy remek barnás nude. A számomra tökéletes mennyiséget tartalmazza, ami 8ml. Az állaga szerintem a legideálisabb, nem túl folyós, jól terül. Sajnos a fedése nem túl egyenletes, a kisebb felületű körmöket meg tudtam oldani 2 réteggel, de a nagy és középső ujjamra 3 réteg kellett. Viszonylag gyorsan szárad. Az ecsete teljesen ideális, sokkal barátibb a szélessége mint a Salon Pro lakkoknak. Gondolom nem mind ilyen, de nekem sikerült kifogni egy olyan lakkot aminek az ecsetéből pár szőrszál kilóg :/ Ezt méretre tudtam nyirbálni egy ollóval, de akkor is ejnye Rimmel!



Holnap nálam már kezdetét veszi a Halloween-ra történő hangolódás, úgyhogy kukkantsatok be ;)
Pá lányok!

8 megjegyzés:

  1. Gyönyörű *-* Most csak 3 nude lakkom van, de abból szinte mind a 3 eléggé gatya állapotban van. Ez nagyon tetszik, komolyan elgondolkodtam :)

    VálaszTörlés
  2. Ez jó kis univerzális szín, kíváncsian várom mit hozol ki belőle!

    VálaszTörlés
  3. nagyon szuper színe van.de a neve a legjobb!

    VálaszTörlés
  4. Csak egy ideje jönnek be ezek a nude-os színek, viszont egy ideje nagyon. :D Nagyon szép ez is! :)

    VálaszTörlés
  5. Egyre jobban tetszik a lakk, nyáron amikor több a napsütés remek nude lakk lesz, így ősszel/télen pedig halvány szürke :) Jól jártam vele, igazi 2in1 lakk :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép, főleg napfényben, ez a márka amúgy is a kedvencem, azt hiszem, tőlük volt az első lekerekített ecsetű lakkom tavaly nyáron, imádtam. Csak sajnos nálunk a DM választéka elég csekély, utazni kell a szép színekért.

    VálaszTörlés