péntek, október 25, 2013

Franken Sand: Bright Forest


Igen, megint egy általam összekutyult lakkot mutatok. A koncepció az volt a készítésénél, hogy arany/zöld vonalon mozogjak és ne legyen benne nagy glitter. Ezért fogtam a Moyra kék sandet és a Lovely sárga baltic sandet no meg némi arany csillámport (ami inkább ilyen barnás-zöldes arany, valami csodaszép magában is, tuti lesz vele manikűr) és megszületett a CSODA.


Nem szeretem magam fényezni, de ennél nem tehetek másként :D :D Valami isteni lett, egy gyönyörű, meleg tónusú zöld (az arany miatt), de ellenpontnak ott vannak benne a kék csillogás is. Igazi arcát napfénynél illetve lámpafénynél mutatja meg. Nézzétek csak:Kicsit vaskosnak látszódhat a képeken, de valójában olyan mint egy átlagos sand hatású lakk. Egyébként ehhez a vaskossághoz esetleg hozzájárulhat az is, hogy 2 réteget kentem fel belőle, de lehet egy is elég lett volna (na de ki tud ellenállni az ilyen csillogó álomnak? Legszívesebben réteget kenném réteg után csakhogy megfigyelhessem miként válik mattá az addig folyékony és fénylő lakk...ohhh *-*).
 Hát szóval ne féljetek használni a fantáziátokat és keverjetek magatoknak Ti is valami csodásmesés lakkot!
Nektek is legalább annyira tetszik mint nekem? :)

15 megjegyzés:

 1. nagyon szuper lett. különleges

  VálaszTörlés
 2. EZ ténylegelég baba lett! :D Lehet megpróbálom kikutyulni én is, mert megvan ez a két lakk. :D AZ üvegeket amúgy veszed, vagy kimosod?

  VálaszTörlés
 3. Simán fényezheted magad ezután! ;]

  VálaszTörlés
 4. A CSODA *_* Tényleg az . Valami meseszép :) Most már nekem is kellene kutyulni valami sand lakkot :)

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Wow! Ez gyönyörű *-*
  Nézz be hozzám, Best blog díjat kaptál: http://beautyfromviola.blogspot.hu/ :)

  VálaszTörlés
 7. Szia :) Már követlek egy ideje, megnyilvánulni, sztem még nem nagyon láthattál (nem vagyok egy nagy kommentelő), de ezt nem bírtam szó nélkül hagyni!!!ÉN MÉG ILYEN SZÉP SAND LAKKOT SOHA NEM LÁTTAM!!!!!!!!!!!!!! MESÉS!!!!!

  VálaszTörlés
 8. Marias Nail: Köszi szépen :)
  Cserkó Muffin: Köszike!
  Ági: Igen, tényleg különleges. :)
  Timi: Köszi :) Na akkor hajrá, tessék csak kevergetni, megéri mert egy álom a végeredmény! Ezeket az üvegeket ebayről rendeltem, de pár régi üveg is várakozik kimosva a sorára :D
  Klaudia::D Oh, köszike!
  Nail Judit: Köszi.
  Az a Lány: :) Jó móka, ajánlom mindenkinek!
  Ivett:Köszi szépen!
  Violetta: Köszönöm a díjat, a héten sort kerítek a reagálásra bejegyzés formájában, összegyűlt már pár darab.
  pampuska: :D Örülök, hogy ilyen hatást értem el! Egyébként mikor még nem volt blogom én sem nagyon kommentelgettem, de így, hogy mindkét oldalt megtapasztaltam (blogger és olvasó) tudom, hogy mennyire jó dolog a kommentelés mindkét fél számára :) Remélem még sikerül kicsikarni Tőled 1-2 megjegyzést ;) :D

  VálaszTörlés
 9. Ha úgy érzed, hogy sorozatgyártásba kezdesz, akkor én igényt tartok egyre, mert GYÖNYÖRŰ! *.*

  VálaszTörlés
 10. Sötét, nyirkos, mohos erdő jut eszembe róla :)

  VálaszTörlés