péntek, október 11, 2013

Lakkteszt: NYX Girls Frizzy Spot


Egy csodás lakkról lesz ma szó, a Frizzy Spot-ról. A fekete átlátszós lakkban millió apró, és nagyobb hatszögletű holo glitterek találhatóak. Fekete alapra kentem egy (mutató és gyűrűs ujj) illetve 2 rétegben. Reménykedtem benne, hogy önmagában is használható lesz, hát sajnos 3 vastagabb réteg után is átlátszott a körömvégem, illetve nem lett igazán fekete ahol annak kellett volna lennie. Ezt láthatjátok ezen a képen:


Pedig a csodás "dimenziók", mélységek itt tök jól megmutatkoznak. Kár, hogy az alaplakk ilyen átlátszó.
A mutató és a gyűrűs ujjamon, ahol csak 1 réteg Frizzy Spot-ot használtam jól látszik, hogy már ezzel az 1 réteggel is jó sok glitter kerül a körmökre.
Száradási ideje a nagyobb glitterek miatt nem túl jó, és az ecsettel sem könnyű bánni, mivel elég kis vékony, és ez nem kedvez a glitteres körömlakkoknak.
Két és fél napig volt a körmömön, és teljesen jól bírta a megpróbáltatásokat, tehát tartóssággal kapcsolatban nincs kifogásolni valóm.


A képek nem hozzák vissza valódi csillogását, de higgyétek el, hogy ezer színben szikrázik :) Úgyhogy a látvány bőven kárpótol a körülményesebb felvitelért.
Mindenképpen ki fogom próbálni egy sötétebb kék vagy zöld fölött is, szerintem azokon is szépen fog mutatni.






Hogy tetszik a lakk?

8 megjegyzés:

  1. Szép lakk, olyasmi, mint az OPI-When Monkeys Fly! tesója :)

    VálaszTörlés
  2. ELég izgi lakk. Nem értem hogy maradnak ennyire csillogóak a csillámok... Hogy nem fedi be a fekete alap őket...?

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok a kommenteket! :)
    Timi: Azért nem fedi be, mert nagyon átlátszó az alap lakk. Az ecsetes képen látszik is az ecset nyelén, hogy mennyire átlátszó...:S

    VálaszTörlés