csütörtök, október 24, 2013

4 Weeks of Halloween - Week IV: Fűrész


És elérkezett az utolsó hét a film inspirálta Halloween manikűrök sorozatból. Jövőhéten ilyenkor lesz a nagy finálé (de ez már nem filmes mani lesz), igazi VÉRbeli Halloween manikűrt fogok készíteni ;)
Így utolsó hétre egy olyan filmet választottam, ami igencsak megbolygatta annak idején a horror filmekről alkotott elképzelésemet, ugyanis akkora hatalmas csavar volt a végén, amit addig kevés ilyen kategóriájú filmnél láttam. Nem másról van szó tehát, mint a Fűrészről. Persze a film sikere után sorra következtek a folytatások, de ezekben egyre kevesebb maradt meg az eredeti film megrázó döbbenetéből.
No a lényeg, hogy a film horror fanatikusoknak kötelező darab, aki meg nem szereti a műfajt az szerintem már hallott róla eleget ahhoz, hogy véletlenül se nézze meg :D


A középső és gyűrűs ujjamon a minta nagyon tetszik a piszkos háttérrel, akár 10 körmön is viselném, a mutató és kisujjamon egy fűrész recés pengéje látható elvileg, gyakorlatilag meg nem is tudom minek néz ki :D Összességében tetszik a mani csak a 2 "fűrészes" körömmel kezdhettem volna valamit de tegnap este már nem volt hozzá energiám.

A filmet ezen a linken megnézhetitek (szinkronos):
Tovább a Mozicsillagra


Felhasznált lakkok:
Moyra 03, Jollie France 59, Lovely Crystal Strenght (lekopott szám), Rimmel 711 Rain Rain Go Away, Avon Matte Grey Cement, Eveline 498

Tetszik a mani? Hogy álltok azokkal a filmekkel amiknek már sokadik folytatása megy a mozikban?

7 megjegyzés:

  1. kedvenc filmem!!!!nekem az utolsó rész nagyon bejött 3d-ben.viszont az első rész az alap kedvencem. :) imádom ezt a manit!!!!!

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó lett ez a manikűr, én utálom a horrorfilmeket, velem ilyet lehetetlenség nézni, de ez a mani mindent visz!

    VálaszTörlés
  3. Ez valami brutál lett! Imádom!

    VálaszTörlés
  4. ezen most jót nevettem, mert annak idején a kampányfilmünkbe volt fűrészes jelenet. :D egyébként oltárian tetszik. :)

    VálaszTörlés
  5. nagyon klassz manikűr lett!!

    VálaszTörlés
  6. Szupilett nagyon ez is. :) Kedvenc horror film sorozatom. :D

    VálaszTörlés