csütörtök, február 02, 2017

Cupcake Polish | Seashell

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Cupcake Polish nem vár túl sokáig, elsőként hozza meg a tavaszt (és akár a nyarat) a körömlakk piacra. A Seashell kollekció mind a hat lakkja lineáris holo alappal rendelkezik, a csavart pedig az apró irizáló glitterek viszik a színekbe.
Bevallom nekem még egy picit túl korai ez a színvilág, de azért így is akadt bőven kedvencem. Ha napfény/lámpafény éri őket, akkor az irizáló glitterekből természetesen szinte semmi sem látszik, azonban ott van a szuper intenzív holografikus effekt, árnyékban viszont az alapszín fakóbbá/pasztellosabbá (és holo mentessé) válik, ekkor viszont a zöldessárgából narancsba és pirosba váltó irizáló glittereké a főszerep.

Általánosságban elmondható, hogy mind a 6 árnyalat azonos formulával rendelkezik, mindegyik fedett 2 rétegben, de egy viszonylag sűrűbb állagról van szó, amit én egyébként szeretek, és szerintem teljesen kezelhetőek, de tudom, hogy többen is kifogásolták pl. a Butterfly kollekciónál, úgyhogy gondoltam megemlítem.
A glitterek miatt picit érdesre száradnak, úgyhogy egy vastagabb réteg fedőlakkot javasolnék rájuk.


WAIT & SEA
Halvány, pasztellos narancs lineáris holo irizáló glitterekkel.



OH SHIP!
Ezüst lineár holo alap irizáló glitterekkel.



PIER PRESSURE
Hideg, már-már mályvás tónusú rózsaszín lineáris holo irizáló glitterekkel.



MERMAID YOU LOOK
Világos teal lineáris holo irizáló glitterekkel.



SEA-DUCTION
Lila lineáris holo irizáló glitterekkel.



 ALL WASHED UP
Halványkék lineáris holo irizáló glitterekkel.


Egészen tetszik ez a kollekció, bár most még nem tudnám hordani egyik színt sem (kivéve az ezüstöt - mostanában nem látott módon rá vagyok kattanva a fehérre/törtfehérre/ezüstre). Egyedül a narancs és a pink nem az én világom. A két kedvencem pedig a teal Mermaid You Look és az ezüst Oh Ship!

A kollekció február 4-én 11AM CST-kor válik elérhetővé a cupcakepolish.com-on és a stockistoknál (lista ITT).

Mit szóltok ezekhez a lakkokhoz?

1 megjegyzés:

  1. Na, szerintem is az a kettő a legszebb, nagyon guszták ezek a képek, még a lila meg a halványkék is tetszik.

    VálaszTörlés