hétfő, február 27, 2017

ILNP | Spring 2017

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A tavaszi ILNP kollekció másik része is holo-shimmer lakkokból áll, itt már azonban színes jelly alappal rendelkeznek. Ami még újdonság, hogy a márka ezúttal egy limitált lakkal is előrukkolt.



BALLET SLIPPER
Enyhén piszkos rózsás alap, holo pelyhekkel és barack-arany shimmerrel. Sajnos nagyon gyér a fedése, baromira jelly, rajtam 3 normál réteg van, de bizonyos fényviszonyoknál simán átlátszott a körmöm vége.



VERSAILLES
Ez a lakk, a többivel ellentétben nem rendelkezik színezett alappal, csak holo pelyhek és arany shimmer pelyhek vannak benne, viszont sokkal több a shimmer benne mint a Color Kissed Ultra Holo-k esetében, sokkal látványosabban "bearanyozza" a lakkot. A képeim egy picit hidegebbnek mutatják az arany színt, a valóságban ennél melegebb a fénye.
3 rétegben fedett rajtam.



YOURS TRULY
Piszkos közép lila (hideg tónusú) alap, holo pelyhekkel és pink-narancs-arany shimmerrel.
  3 rétegben fedett.



BERMUDA BREEZE
A kedvencem ebből a kollekcióból ez a friss, jáde zöld lakk holo pelyhekkel és aranyló-zöld shimmerrel. 2 vastagabb vagy 3 vékony rétegben ajánlom.



HIGH TIDE
Élénk középkék jelly holo pelyhekkel, aranyló-zöld shimmer pelyhekkel. A koncepciót/színkombót nem érzem túl egyedinek, mégis, simán megvenném magamnak. Nekem már inkább a nyár felé húz ez a szín, tengerparti, trópusi a hangulata.
2-3 rétegben fed. 



ARIA
Kakukktojásként kapunk egy sima lineáris holot is, fantasztikus formulával. Halványkék, és baromira holózik (a képeim sehol sincsenek a valóságtól).
2 könnyed réteg elég a fedéshez.



THE MAGICIAN
Mint említettem, az ILNP egy limitált lakkal is készült. Ez annyit jelent, hogy addig lesz kapható ez a lakk, amíg a készlet tart, ha egyszer elfogyott, akkor ennyi volt örökre. Természetesen a stockistoknál is kapható lesz, limitált számban.

A The Magician egy shimmer fedőlakk: színtelen alap sötétzöld-olíva-arany-narancs-vörös shiftelő finomra őrölt shimmerrel.

Eddig még csak sötét alapon próbáltam ki, azokon nagyon látványos, de szerintem világosabb színekkel is jó effektet lehet elérni, sőt akár jelly lakkal szendvicselve is jól nézhet ki.  

A képeken 1 könnyed réteget láttok fekete, végül teal és sötétkék alapokon.


Március 3-tól lehet előrendelni a lakkokat a hivatalos honlapról, vagy sokkal egyszerűbben a Nailland-nél (5%-os kedvezménnyel).

A Spring 2017 kollekció másik feléről vagyis a Color Kissed Ultra Holo lakkokról készült képeimet ITT nézhetitek meg.

Mit szóltok az idei tavaszi felhozatalra?

1 megjegyzés:

  1. A kékek meg a zöld szépek, de úgy vagyok vele, hogy van már közel sem ilyen, de azért hasonló lakkom, valahogy nem vágyom most ILNP-re, telítődtem, vagy mi van, pont elég nézegetni őket. A képek gyönyörűek persze, de még mindig a régebbi kollekcióból válogatnék szívesebben.

    VálaszTörlés