péntek, október 31, 2014

4 Weeks of Halloween | Penny Dreadful


Finálénak olyan horror sorozatot választottam ami szerintem igencsak erősre sikeredett és engem teljes mértékben beszippantott, még akkor is ha néha olyan mértékű volt a drámaiság és a nyers valóság ábrázolása, hogy az epizód végén csak meredni tudtam magam elé. És itt most nem a véres horror jelenetekre gondolok, mert bár van belőlük egy pár, de az évad végére olyan mértékűre lecsökken a szerepük, hogy szinte el is felejtődnek, és nem marad más csak a dráma és a pszicho triller.
Örültem, hogy végre valami olyat láthatok amit még ezidáig nem sokszor és ezért 90%-ban Eva Green volt a felelős, remek játékával.
Nem akarom sokáig szaporítani a szót, mondom mit gondoltam ki a körmeimre.
A fontosabb szereplőket szerettem volna megörökíteni jellemző ruhájukban és hajviseletükkel. Még amikor a Walking Dead-es fordulóra készültem akkor találtam EZEKET a nagyon ötletes posztereket. Egy ideig a szerint a koncepció szerint szerettem volna megcsinálni a TWD-es körmeimet, de végül maradt a Daryl-t istenítő manikűr :D De az ötletet nem vetettem el, és úgy gondoltam most felhasználom, csak épp nem olyan minimalista verzióban. Tehát hajak, szakállak és ruhák. Szemöldökök azért nem, mert az hülyén nézett volna ki szem nélkül. Fehér alapra dolgoztam akril festékkel. Végre kezdem érezni a színkeverést is, nagyon élveztem megfesteni a kis arc nélküli alakokat. Az összhang megteremtése végett egységes, teal hátteret kapott mindegyik köröm.
Talán elég fura hatása van így, arc nélkül, de szerintem még illik is a sorozat hangulatához.
Be kell vallanom, most nem nagyon akarok belekötni semmibe, tetszik úgy, ahogy van, úgy érzem sikerült elkapnom a karaktereket.

Remélem tetszett ez a hétről-hétre visszatérő Halloween sorozat, jövőre is szeretnék ilyet csinálni, mégpedig horror game-ekkel. Baj, ha már most várom a jövő ilyenkort? :D








Ismeritek a sorozatot?

2 megjegyzés:

  1. Ismerem és szeretem a sorozatot, és nagyon jók lettek a körmeid, teljesen jól felismerhető mindenki :-D

    VálaszTörlés
  2. nem ismertem eddig a sorozatot, de ezek után lehet belekezdek majd. :D A mani ötletes, a kivitelezés mesteri. :)

    VálaszTörlés