szerda, október 01, 2014

31 DC 2014 | Day31: Honor nails you love


Elérkezett az utolsó nap is a kihívásban. Már örülök neki :D mert azért elég húzós volt ez a hónap. Bár nem a körömfestős része volt a legnehezebb, hanem minden ami utána következett. Mindenesetre megérte, mert született pár olyan nail art, amire nagyon büszke vagyok, és ha nem lett volna a kihívás, akkor ezek az ötletek talán eszembe sem jutottak volna. Ha nem bánjátok beteszek ide egy "best of" válogatást, azt a 6 nail artot ami a kedvencem lett vagy magáért az ötletért vagy pedig a kivitelezésért (vagy mindkettőért :P):
Red  |  Black & white  |  Rainbow  |  Gradient  |  Song  |  Fashion


A hosszú intro után szót ejtenék a mai és egyben utolsó témáról. Egy olyan manikűrt kellett készíteni, amit egy kedvenc manikűr vagy nail art blogger inspirált. Nem tudnék egy kedvenc nail art bloggert megnevezni, mert több is van és nem kívánok sorrendet állítani pl. egy nyomdás és egy szabadkezes művész között. Mivel választani kellett, ezért Lindsey Williamsont választottam, a Wondrously Polished blog íróját, mert valami elképesztő a stílusa, a precizitása és sohasem tud olyat készíteni ami ne tetszene. Az egyik nagy kedvencemet választottam tőle, ami már inspirációs bejegyzésben is szerepelt és ironikus módon szintén a 31 napos kihívásra készült, csak épp az 1. napra :D Tehát EZ a manikűr inspirált, illetve konkrétan megkíséreltem reprodukálni azt.
Más színvilágot alkalmaztam mint látjátok, és kevesebb sor díszítő mintát, mert azt hittem rövidek lesznek a körmeim a 3 sorhoz, de mint kiderült vígan elfért volna...Persze Lindsey-t nem lehet fölülmúlni, az enyém csak silány mása az övének, de azért tetszik, és büszkén viselem (ami azt illeti 5 napig viselnem KELL mert Erdélyben vagyok - már most is - tanulmányi kiránduláson és nem hoztam magammal lakkot csak azt a Golden Rose-t amivel a többi díszítetlen körmöm kifestettem - tudjátok az IsaDora hasonmást, azt is csak azért, hogy ha megpattanna valahol akkor ki tudjam javítani, illetve ha a mintás pattanna meg akkor arra is rákenem sajnos...fú ma jó sok mondókám van...:D ).
Egyébként tervezek majd tesztet a képen látható China Glaze-ről, nagyon szép (rózsaszín...mi van velem?) árnyalat, enyhét krómos/metálos. De előbb pihenek pár napot így a 31 napos dömping után ha nem veszitek zokon :D

Remélem azért ti is élveztétek egy kicsit ezt a mani maratont, én sokat tanultam belőle :) (De nincs az az Isten, hogy én ezt jövőre is bevállaljam :D :D :D)





Hogy tetszik? :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép és művészi, most, hogy megnéztem az eredetit, még jobban tetszik a tiéd :)

    VálaszTörlés
  2. Ez a rózsaszín lakk nem tetszik, de a mani ismét fantasztikus! És persze gratulálok, hogy ilyen kreatívan oldottad meg ezt a kihívást, ahogy nézegettem nem egy blogger sokkal egyszerűbb megoldást választott néha-néha, te viszont magasra tetted a mércét saját magadnak. Tényleg büszke lehetsz magadra, csodás alkotások születtek! :)
    Ja, és persze jó pihenést! ;)

    VálaszTörlés