csütörtök, március 01, 2018

ILNP | 2018 Spring

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Az ILNP három kollekciót is indít a tavaszi szezonban, a "2018 Spring" nevűben vegyes finishű lakkok találhatóak, a "2018 Ultra Metallics Brights" nevűben új metálos finish-t mutat be a márka ami állításuk szerint szuper könnyen lemosható, végül pedig a "Real Magic Flakies" kollekcióban shiftelő pelyhes topperek kaptak helyet.

A 2018 Ultra Metallics Brights kollekcióról ITT olvashattok,
a Real Magic Flakies kollekcióról pedig ITT.

Ahol csak tudtam készítettem összehasonlító képeket is.


AVALON
Chartreuse (sárgás-zöld) jelly alap, holo pelyhekkel és arany shimmer pelyhekkel. Fénytől függően zöldesebb vagy aranyló.
3 vékony réteg.



CELESTE
"Lilac" (rózsaszínes lila) alapszín, holo pelyhekkel és halvány arany shimmer pelyhekkel.
2 réteg.



 NEW DAY
Halvány jeges-kék, fólia hatású lakk holografikus porral.
2-3 réteg.



NEXUS
Érett málna jelly alap, holo pelyhek, arany-vörös shimmer pelyhek. Az ILNP képein sokkal pirosasabbnak látszik, de én akkor is azt mondom, hogy ez fullra pink. Persze ott vannak a shimmer pelyhek, amik megfelelő fényviszonyok között akár narancsos-vöröses fénybe is boríthatják, de alapvetően inkább rózsaszín az összkép mint vöröses.
3 réteg.



CHELSEA
Barack tónusú rosegold fóla hatású lakk holografikus porral.
2-3 réteg.



AERIAL VIEW
Mentás/aqua zöld lineáris holo.
2-3 réteg.


Nagyon tetszik ez a kollekció, gyakorlatilag a hatból négy kedvencemmé vált, mégpedig: Celeste, Avalon, Aerial View and New Day.

A kollekció holnaptól előrendelhető az ilnp.com honlapon, vagy a stockistoknál mint pl. a Nailland (előrendelhető március 9-ig, 10% kedvezménnyel).


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése