péntek, március 16, 2018

Live.Love.Polish | Cottontail trio

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample + affiliate link

A Live.Love.Polish tavaszi, limitált minikollekciója három csupa shimmer lakkból és egy nail vinyl-ból áll. A shimmer, mint finish az egyik kedvencem, úgyhogy nagy lelkesedéssel vágtam bele a tesztelésbe. A lakkok kizárólag shimmer pelyheket tartalmaznak, tehát semmilyen alapszín vagy egyéb mütyürke nincs bennük.


Nail vinyl-t csak akkor használok ha tesztelésre küldenek (ami nagyon ritka), úgyhogy egyáltalán nem nevezném magam profinak, mégis gond nélkül tudtam használni mind a háromféle mintát. A tulipános és a virágos mintákból 10-10 db, míg a nyuszifülekből 5 fajta méret van a levélen (mindegyik méretből 2db). Mindegyik alaplakkhoz és mindegyik mintával készítettem 1-1 manikűrt.


COTTONTAIL
Jegeskékből tealbe, indigóba, kicsit lilásba váltó shimmer.
2-3 rétegben fed!


 A virágokhoz a Strawberry Daiquiry lakkot és apró arany szegecseket használtam.
 


FLOPSY
Élénk pink shimmer pelyhek.
2-3 rétegben fed.


A nyuszifülekhez a Spritzer lakkot használtam.



BINKY
Lilás-pink shimmer pelyhek. A képeken egészen kékesnek látszik, de élőben sokkal lilásabb, pinkesebb.
2-3 rétegben fed.


A tulipánokhoz a Velour, Chelsea Piers, Wine Bar lakkokat használtam.


A kék Cottontail és a lilás-pink Binky a kedvencem 💓

A lakkok és a nail vinyl már elérhető a Live.Love.Polish honlapján, szettként (a három lakk egyben, vagy a 3 lakk + nail vinyl) is elérhetőek, 15% kedvezménnyel, minden limitált, csak egyszeri megjelenés!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése