szombat, március 31, 2018

Delush Polish | Crown & Glory

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

A Delush Polish legújabb kollekcióját a The Crown című sorozat inspirálta. Az öt lakk között egy thermal is helyet kapott.


LILIBET
Enyhén piszkos halványlila jelly alap, pink irizáló pelyhekkel, kék shimmerrel, holo pelyhekkel.
Sajnos a holo pelyhek elég érdesre száradnak, és a lakk összképét tovább rontja, hogy a shimmer optikailag megsokszorozza a texturáltságot. A többi lakknál is problémát fog ez jelenteni, mindegyikben "összekunkorodó" holo pelyhek és egyéb érdesre száradó dolgok vannak.
3 réteg + 2 réteg fedőlakk MON PETIT CHOU
Hideg zöld alap, ezüst/levendula holo mikroglitterekkel, holo pelyhekkel, zöld-lila shimmerrel.
2-3 rétegben fed, nagyon szép lenne, de optikailag megint ott van a recés holo pelyhek és shimmer kombó miatt a texturáltság :(ROYAL BLOOD
Burgundi jelly alap, piros holo glitterek, pink holo részecskék, vörös shimmer.
3 vékony réteg + 2 réteg fedőlakk REALM OF THE QUEEN
Középkék jelly, ezüst irizáló pelyhekkel, kék shimmerrel, kevés holo pelyhecskével.
3 réteg + 2 réteg fedőlakk. Itt a holo pelyheken túl a jégfólia jellegű ezüst irizáló pelyhek is érdesre száradnak. SHE WHO DARES WINS (thermal)
Hidegben: meleg tónusú pink alap, melegben: fehér crelly alap. Pink és arany shimmer pelyhek, ezüst/levendula holo mikroglitterek, holo pelyhek vannak benne.
3 réteg (főleg a fehér állapothoz) + 2 réteg fedőlakk.


Hm...nem is tudom hogyan értékeljem a kollekciót. A színek tök jók lennének, ha nem lenne bennük az az érdesre száradó holo pehely (a FUN Lacquer utóbbi lakkjaiban is ilyen fajta holo pehely van). És még csak nem is az érdességgel lenne a baj, mert azt 2 réteg fedőlakk eltünteti, de a shimmer optikailag kiemeli a recéket, így a fedőlakk alatt ugyanúgy látni lehet, hogy ott bizony nem egyenletes a felszín.

A kollekció már kapható a Delush Polish honlapján.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése