csütörtök, március 15, 2018

Polished for Days | Enchanted Forest

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Nagy örömömre szolgál, hogy a Polished for Days Enchanted Forest kollekcióját megmutathatom nektek a blogon. Régóta figyelgetem a márkát, és mikor pár hónapja megvettem az első pár lakkot tőlük, mondhatni rögtön beleszerettem. Az akkor tapasztalt szuper minőség ennél a hat lakknál is megmutatkozott, a színek/finishek pedig nagyon izgalmasak.


ECHO
Nagyon halvány, enyhén ködös/szürkés kékes-lilás crelly alap, holo pelyhek, arany-pink shimmer pelyhek és sok-sok zöld-arany-pink irizáló pelyhek. A kedvencem a kollekcióból, az pedig külön öröm, hogy világos árnyalata ellenére 2 rétegben fed.XYLIA
Sötétkék (enyhe lilás tónussal) alap, ezüstös-lila-indigó-smaragd multikróm shimmerrel.
2-3 rétegben fed.AMANTIA
Melegebb tónusú lila jelly alap, ici-pici holo pelyhekkel, arany-vörös-pink shimmer pelyhekkel.
3 vékony réteg.WILLOW
Mentás-türkizes alap, nagyobb holo pelyhekkel, lilás-pink-vörös-arany-zöld shimmer pelyhekkel.
2 rétegFIREFLIES
Szürkés kék (lilás tónussal) alap, pici holo pelyhek, zöld-arany-vörös-pink shimmer pelyhek, zöld-arany-vörös-pink irizáló pelyhek.
3 vékony réteg.UNICORN
Halvány, hideg tónusú rózsaszín alap, holo pelyhek, arany-pink shimmer pelyhek, zöld-arany-vörös-pink irizáló pelyhek.
2-3 réteg


Nekem nagyon tetszik ez a kollekció, a kedvencem: Echo, Willow, Fireflies, Unicorn.

A lakkok holnaptól (március 16. 11AM PST) lesznek elérhetőek a Polished for Days honlapján, de láttam a Harlow & Co. hírlevelében, hogy náluk is ugyanakkor fog megjelenni.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése