csütörtök, március 01, 2018

ILNP | 2018 Ultra Metallics Brights

Read it in ENGLISH                                                                                                                                  PR sample

Az ILNP három kollekciót is indít a tavaszi szezonban, a "2018 Spring" nevűben vegyes finishű lakkok találhatóak, a "2018 Ultra Metallics Brights" nevűben új metálos finish-t mutat be a márka ami állításuk szerint szuper könnyen lemosható, végül pedig a "Real Magic Flakies" kollekcióban shiftelő pelyhes topperek kaptak helyet.

A 2018 Spring kollekcióról ITT olvashattok,
a Real Magic Flakies kollekcióról pedig ITT.

Ahol csak tudtam készítettem összehasonlító képeket is.
 
A 2018 Ultra Metallics Brights kollekció sajátossága, hogy a lakkok színtelen alappal rendelkeznek, de dugig vannak színezett, nagyon apró pelyhekkel, amik a fedést és a színt biztosítják (a lakkok semmi egyebet nem tartalmaznak). Ezek a lakkok nem shiftelnek, nem változtatják a színüket, viszont nagyon metálos/fólia hatásuk van. Alapjáraton egészen jól fednek, van ami már 2 rétegben is teljesen jó, de ez nagyban függ a rétegvastagságtól, így inkább általános szabályként a 2-3 réteget mondanám (3 VÉKONY rétegben mindegyik tutira fed). A márka állítása szerint könnyen lemoshatóak, és ezt igazolni is tudom, 4 napja hordtam az egyik színt (Checkmate), és a lemosás valóban nagyon egyszerű volt, a kis pelyhek nem ragadtak a bőrömre, nem csillogott minden a lemosás után.


SHORT CIRQUIT
Erősen zöldes sárga. Erre a lakkra azt tudom mondani, hogy "boldogság egy üvegben", nagyon felemelő, vidám szín (legyen akármennyire is "vad").
2-3 réteg



HI FI
Lila.
2-3 réteg.



CHECKMATE
Bronzos tónusú réz. Fénytől függően "barnásabb" bronzosabb, vagy rózsásan rezesebb vagy esetleg egy kissé égetett narancsos.
2-3 réteg.



SUGAR COATED
"Rózsás" rózsaszín.
2-3 réteg.



BLUEPRINT
Élénk kék.
2-3 réteg



LOVE ME NOT
Vörös, nagyon enyhe pink tónussal.
2-3 réteg.



FUNHOUSE
Az a tipikus behatárolhatatlan jádés-türkizes-tengerzöld, amit kb. ugyanennyire nehéz fotózni is. De amúgy baromi szép, nyárra kötelező!
2-3 réteg.


Ez a kollekció is elnyerte a tetszésemet, a kedvenceim innen: Checkmate, Short Cirquit, Funhouse, Blueprint.

A kollekció holnaptól előrendelhető az ilnp.com honlapon, vagy a stockistoknál mint pl. a Nailland (előrendelhető március 9-ig, 10% kedvezménnyel).

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése