csütörtök, szeptember 15, 2016

ILNP | Fall 2016 válogatás

ENGLISH version                                                                                                                                     PR sample

A Nailland jóvoltából választhattam négy árnyalatot a hamarosan megjelenő ILNP őszi kollekciójából. A lakkok még csodásabbak, mint ahogy elképzeltem őket! Persze itt még nem áll meg a dolog, mert az előrendeléskor még 3-4 árnyalatot magaménak akarok tudni :D
Ami viszont a legjobb hír, hogy az ILNP végre visszatért a pigmentáltabb formulákhoz. Mind a négy lakk fed 2-3 rétegben!


MON AMOUR
Bizonyos fényviszonyban teljesen feketének látszik, csak a holo pelyhecskék szikráznak benne, de ha direkt fény éri akkor csodás vöröses-pink shimmer és apró vörös-pink mikropehely is társul a holohoz. Maga a lakk alapja egy nagyon sötét szeder szín, ami 2 rétegben csodásan felépül, ezt nagyon nem vártam tőle, pláne a nyári gyenge fedésű lakkok után.



THE HARPIST
Nagy talány volt számomra ez a szín, féltem, hogy nem fog jól mutatni a bőrszínemen, de szerencsére nem így történt. A számomra oly kedves "metál-holo" (hivatalos nevén Ultra Metallics) finishbe tartozik, tehát a színes jelly alapban ezüst pelyhek és holo pelyhek találhatóak. A színére leginkább a réz a megfelelő szó, de nem túlzottan sárgás tónus, sőt, inkább egy nagyon enyhe lazacos-pinkes árnyalatot látok benne.
Nagyon egyszerű felkenni, 2 rétegben használtam.



INDUSTRIAL PARK
Piszkos, szürkés kék jelly alap sok-sok holo pehellyel. Nagyon tetszik, imádom az ilyen ködös, borongós árnyalatokat!
Lakkozási szokásoktól és körömhossztól függően 2-3 réteg fog kelleni.



SITTING FIRESIDE
Alapvetően vöröses-burgundy a fő színe, de persze az aranyló narancstól a pinkes tónusokig shiftelhet ez a csodaszép multikróm lakk. Holo pelyhek és arany-pink mikropelyhek is vannak benne.
 Lakkozási szokásoktól és körömhossztól függően 2-3 réteg fog kelleni.



A Nailland most is 10% kedvezményt fog adni a kollekció árnyalataira az előrendeléskor, ezen kívül régebbi árnyalatokat is elő lehet majd rendelni. Az előrendelés szeptember 16-tól 19-ig tart majd.
Az előrendelt lakkok előreláthatóan már jövőhét pénteken megérkeznek a Naillandhez, úgyhogy várni sem kell túl sokat rájuk :)

Melyik színek tetszenek a legjobban az új őszi felhozatalból?


2 megjegyzés:

  1. Az utolsó gyönyörű, de tartok tőle, hogy rövid körmökön nem az igazi, nekem meg többnyire az van. Még alszom rá, karácsonyra biztos veszek pár drágább lakkot.

    VálaszTörlés
  2. Jókat választottál! :) A Central Station és a Sitting Fireside tetszik eddig a legjobban, szerintem ezeket megveszem. A rezes árnyalatról viszont azt hittem, hogy finomabb szín lesz.

    VálaszTörlés