csütörtök, szeptember 08, 2016

KBShimmer | Fall 2016

ENGLISH version                                                                                                                                      PR sample

 A Color4Nails webshop jóvoltából swatcholhattam a KBShimmer idei őszi kollekcióját. A márka most is szuper minőséget produkált, a lakkok formulája egytől egyig hibátlan. Nem is húzom tovább az időt, lássuk a kollekció 12 árnyalatát!



TIERS OF JOY
Sárgás alapszínű krém/nude crelly, arany metál és holo glitterrel, rózsás, bronz és fekete glitterekkel.
A márka méltán híres a crelly-glitter kombinációiról, az izgalmas színválasztáshoz hibátlan, szuper könnyen kenhető, 2-3 réteges formula társul. Az üvegeket azért rázzuk fel használat előtt rendesen!



SWEET DEVOTION
Igencsak "old school"-ra sikeredett ez a fehér crelly alap a mindenféle színű glitterekkel. Ráadásul bar glitter is van benne, így duplán nem tetszik, de akinek mégis bejön annak van egy jó hírem, baromi egyszerű felkenni! 2-3 réteges. Nem szárad túl érdesre.



LITTLE BOY HUE
Piszkos égszínkék.
Csodás formula, 2 könnyed rétegben fed.



SAGE IT AIN'T SO 
Pisztácia crelly alap levendula, réz és ezüst glitterekkel.
Problémamentes formula, 2-3 rétegben fed.



THE BEST MUM EVER
Középlila crelly alap, valamivel melegebb tónussal mint ahogy a képeimen látszik. Pink irizáló minipelyhek is vannak benne!
2-3 rétegben fed.



FLAKE ME HOME TONIGHT
Menta "fólia-holo" (ezüst pelyhek és holo). És ha ismerős lenne ez a szín, akkor igen, szinte teljesen ugyanolyan mint az ILNP Rolling Hills (összehasonlító kép lentebb). Az ILNP egy hangyányit világosabb és "szellősebb" (nagyobbak és kevesebb benne az ezüst pehely).
2-3 rétegben fed.



TURNING POINTE
Meleg, lazacos alaptónusú pink jelly alap ezüst ultra holo glitterekkel.
Lakkozási szokásoktól függően 2-3 réteg kell majd. Mivel ez egy mikroglitter lakk, ezért az első réteg fedőlakkot teljesen el fogja nyelni, szóval a 2 vastag réteg fedőlakkot igényli.



FRIGHT THIS WAY
Fekete jelly alap lila metál glitterekkel és ici-pici ezüst holo glitterekkel.
Ha nagyon figyelünk, akkor észrevehetjük, hogy ebben is van bar glitter, de itt engem egyáltalán nem zavar.
3 vékony réteget használtam, kell rá bőven fedőlakk.



GRIN AND GERBERA IT
Na ezzel gondban leszek, ugyanis nem tudom normálisan körbeírni a színét :D Se nem piros se nem rózsaszín, valamilyen piszkos "rózsás szín". Kifejezetten tetszik egyébként, az meg már csak hab a tortán, hogy 1!!! rétegben fed.



POPPY KISSES
Meleg tónusú, igazi pipacs piros lineáris holo.
2 könnyed réteg.



ORCHIDDING ME?
 Telt, magenta tónusú lila lineár holo. Valami csodaszép ez a lakk!
2 könnyed réteg. Fedőlakk hatására (Seche Vite) egy picit melegebb lett a tónusa. Ez gyakori egyébként a meleg (piros tónusú) lilák esetében.



OH MY GANACHE
Mély csokibarna lineár holo semleges/meleg tónussal.
2-3 rétegben fed.


Nem ez a legősziesebb kollekció szerintem, de rengeteg szín és finish közül lehet válogatni, szerintem mindenki találhat legalább egyet közülük ami tetszik.
A lakkok megvásárolhatóak a Color4Nails webshopban.


1 megjegyzés:

  1. A holo és krém lakkok nagyon tetszenek. Kár, hogy nincs a Naillandben.

    VálaszTörlés