vasárnap, szeptember 11, 2016

Bundle Monster | Hangloose nyomdalemezek

ENGLISH version                                                                                                                                     PR sample + Affiliate link

Rég volt már nyomdás bejegyzés, úgyhogy egy kellően hosszú, 10 lemezes tesztet hoztam a Bundle Monstertől. Igazából túl sok újdonságot nem tudok mondani, a lemezek jól működnek, a minták többsége nekem nagyon tetszik.
A Hangloose kollekció lemezei tele vannak trópusi-tengeri mintákkal, hol játékosabb, hol pedig komolyabb ábrákkal.

Van olyan lemez ami kifejezetten accent nail-hez jó (legalábbis szerintem), ezért lesz olyan "manikűr" ahol csak egy körmöt mutatok, de persze lesznek egész kezes nail artok is. Mindegyik lemezhez készült legalább egy mani, a felhasznált termékek listáját a képek alatt olvashatjátok.

Bundle Monster I Bleed Blue, Nation's Treasure nyomdalakkok

Flormar #392 ezüst holo mikroglitteres alap, tört kagyló darabkák, ezüst kagyló dísz, Mundo de Unas White nyomdalakk

Maybelline Forever Strong - Porcelain Beige, Bundle Monster Orange Burst, Sunrise nyomdalakkok

piCture pOlish Tiffany, Bundle Monster Noir Black, Nation's Treasure, Rave Babe nyomdalakkok, Rimmel 408 Peachella, Catrice Be My Violetine

Morgan Taylor Making Waves, Bundle Monster Freedom Ring, Hottie Tottie, Angelic White nyomdalakkok

Cupcake Polish Dream, Morgan Taylor West Coast Cool, Bundle Monster Tranceland, Angelic White, Noir Black nyomdalakkok

ILNP Interstellar, Bundle Monster Freedom Ring nyomdalakk

Bundle Monster Nation's Treasure, Summer Cruise nyomdalakkok

KBShimmer Dressed To Gild, Bundle Monster Violet Waves nyomdalakk

Bundle Monster Rave Babe, Kandi Spirit, Eldorado, Noir Black, Nation's Treaure nyomdalakkok

piCture pOlish Merge, Bundle Monster Jungle Mirage, Lilypad, Summer Cruise nyomdalakkok

Essie Coconut Cove, Bundle Monster Lilypad, Jungle Mirage nyomdalakkok

OPI Oh My Majesty, Bundle Monster I Bleed Blue, Summer Cruise nyomdalakkokSajnos nyomdalakkokat/körömlakkokat még mindig nem szállít a Bundle Monster az USA-n kívülre (dolgoznak egyébként az ügyön), de azért hátha valakinek jól jönnek a következő képek.


Az "Essencials: Brights" nyomdalakk kollekcióba 6 szín tartozik (tojássárgája sárga, égetett narancs, pirosas pink, nagyon sötét de jelly-s lila, teal, középzöld). A teal és a zöld feketére is nagyon szépen nyomdáz, a többit inkább világosabb színekre ajánlanám.


A "Liberty Lane" névre hallgató 3 darabos szett egy arany (erősen sárga színű), egy ezüst és egy kék metálos nyomdalakkot tartalmaz. Innen csak az ezüstöt ajánlom nyomdázásra, mert az teljesen krómos, csodaszépen nyomdáz, de a másik kettő inkább csillámos, így a vékonyabb vonalak nyomdázásánál (lásd legutolsó -kékkel nyomdázott- manikűr) elvéreznek. Sima lakkozásra viszont nagyon jók, 2-2 réteges mindegyik.


A lemezeket ITT, a nyomdalakkokat pedig (aki rendelkezik USA lakcímmel) ITT és ITT lehet megrendelni. Mindenből van szett és egyéni rendelés is.

(A bejegyzésben található linkek Affiliate linkek, ha ezek valamelyikén keresztül adjátok le a rendeléseteket, akkor a vásárlás végösszegének egy csekély százalékát én kapom meg, természetesen ez nektek semmilyen plusz költségbe nem kerül. Köszönöm szépen, ha ilyen módon is támogattok!)


Mit szóltok a lemezekhez?
Ha elérhető lenne a nemzetközi rendelés, akkor rendelnétek nyomdalakkot? 

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek a manik, de már annyi lemezem van. Viszont az Interstellar meg a Merge annyira szép!!!

    VálaszTörlés