csütörtök, szeptember 01, 2016

Dollish Polish | Szeptemberi limitált lakkok

ENGLISH version                                                                                                                                     PR sample

Új márka képviselteti magát a blogon, mégpedig a Dollish Polish. Régóta követem őket, sajnos a rendelésig sosem jutottam el, viszont amikor swatcholásra kértek fel azonnal igent mondtam, mert a márka témaválasztása minden ami én vagyok. Legtöbbször klasszikus vagy épp mai horror filmek/sorozatok adják az ihletet, ráadásul minden hónapban készül egy Halloween-i limitált lakk is.
Most is két LE lakkot fogok megmutatni, az egyik a "Why Can't Everyday Be Halloween?!?" szérián belül (tehát a  havi Halloween lakk), a másik pedig a már szintén hagyománnyá vált The Walking Dead sorozatról inspirált lakk. Az egyes lakkoknál bővebben leírom, hogy hogyan, mikor, meddig érhetőek el.


OH, YOU'RE SO COOL BREWSTER!
A szeptemberi Halloween lakkot a 80-as évek egyik klasszikus horror filmje, a Fright Night inspirálta. Ez a lakk mától elérhető, és egészen a hónap végéig megvásárolható.

Sötétkék szórt holo lakk holo pelyhekkel és apró piros pelyhekkel.
Nagyon pigmentált, picit sűrűbb formula, 2 réteg elég belőle, viszont gyorsan szárad, ezért gyorsan is kell vele dolgozni, ha túl sok ecsetvonást alkalmazunk, túl sokáig simogatjuk, akkor könnyen egyenetlen lehet a felszíne. Mattra szárad, a képeken fedőlakkal látjátok.



LUCILLE
A The Walking Dead sorozatot az amerikai premier óta nézem töretlenül, már alig várom az új évadot. A Dollish Polish pár éve 1-1 lakkot szentel a sorozatnak, ami az évad premiert megelőző hónapban lesz elérhető, és egészen a premier napjáig megvásárolható (vagy a készlet erejéig).
Jelen esetben a Lucille ma jelent meg, és október 23-ig lesz megvásárolható.
A Lucille név egyébként egy (vagy inkább "A") baseball ütőről eredeztethető, ami miatt gyakorlatilag a fél világ a körmét rágja és a haját tépi izgalmában :D

A hivatalos leírás szerint fekete, de én inkább nagyon sötét, hideg tónusú barnának látom a jelly alapot. Holo por, holo pelyhek, sok-sok apró narancs és kevés közepes méretű piros króm pehely van benne. Nagyon tetszik, sokkal jobban mint a fenti kék lakk.
3 normál réteget használtam, de rövid körmön 2 is elég. Az állaga ennek is picit sűrűbb, és ez is gyorsan szárad, tehát itt is érvényes az, hogy nem árt vele gyorsan dolgozni.


A lakkok elérhetőek a dollishpolish.com-on, szállítanak Magyarországra is (egész tűrhető szállítási költséggel), ráadásul a lakkok többségének van mini, 9ml-es verziója is (a teljes méret 15ml-es).

Dollish Polish social media:
Instagram  |  Facebook  |  Twitter  |  Tumblr


2 megjegyzés:

  1. A kék nagyon szép, a fekete is, de elég ritkán hordok feketét. 9 ml, több márka is csinálhatna mini kiszerelést.

    VálaszTörlés
  2. Mindkettő nagyon tetszik, és az alapgondolat is mennyire király!
    Biztos szétnézek náluk, milyen lakkjaik vannak, bár rendelni nem hiszem, hogy fogok. :/

    VálaszTörlés