szerda, június 01, 2016

Pahlish | Venetian Carnival

ENGLISH version

Júniusra egy szivárvány színű, szuper lineár holo Pahlish kollekciót kaptunk, amit a Velencei Karnivál ihletett. A színek múlt héten launcholtak, úgyhogy már elérhetőek a Pahlish.bigcartel.com-on!
Az intenzív holon kívül van a lakkokban minipehely is, amit sajnos a körmeimen egyszerűen képtelen voltam lefényképezni (de egyébként árnyékban nagyon szépen látszanak). Az ecset makrókon meg-meg csillannak, illetve a Bauta-t sikerült pelyhes formájában megörökíteni.
Szuper a lakkok formulája, mind a hatot 2-2 rétegben használtam, fedőlakk nem árt rájuk, hogy a holo és a szín élénkebb legyen.



BAUTA
Arany színnek van hivatalosan leírva, de ez baromira nem az, ellenben egy csodaszép sárga, enyhe zöld tónussal és aranyló minipelyhekkel.
Ez a kedvencem a kollekcióból, öröm ránézni.



VENEZIA
 Világos, inkább a meleg tónus felé tolódó zöld szín, zöld minipelyhekkel. Elég volt belőle a 2 réteg, de észrevettem, hogy ez egy picit kevésbé pigmentált mint a többi szín.



CASANOVA
Erősen narancsos korall, vagy inkább picit korallos narancs holo pink minipelyhekkel. Gyakorlatilag teljesen olyan színe van, mint a Cupcake Polish Cocoon-nak, lejjebb lesz róluk összehasonlítás. A Cocoon talán egy ici-picit erőteljesebb szín, és annak a holo-ja is egy ici-picit élénkebb, de ezt tényleg csak az veszi észre aki nagyon odafigyel. 

 A Casanova felől jött a fény, ezért látszik az világosabbnak!!


HARLEQUIN
Bogyós-rózsaszín, a legteltebb szín a kollekcióból. Rózsaszín minipelyhek vannak benne az intenzív holo-n kívül. Ezt találtam a legpigmentáltabbnak.



MASQUERADE
Középlila holo, pink minipelyhekkel. 



RIALTO
Jujj ez is nagyon szép, élénk égkék holo kék minipelyhekkel. 


A kollekció tehát Május 29-től már elérhető a márka webshopjában, ITT. Nemzetközileg is szállítanak, a szállítási költséget a PayPal-re átirányítva látjátok majd (még mielőtt bejelentkeznétek PayPal-re, bal oldalon ki tudjátok választani az országot), és a PayPal-en megadott címre postáznak.

Pahlish social media:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése