hétfő, május 30, 2016

SUMMER Flamingo

ENGLISH version

Fú, régen volt már igazi, részletgazdag nail art a blogon igaz? :) A májusom nagyon kemény volt swatcholás szempontjából, de lassan túl vagyok a nehezén, remélem az elkövetkező pár hétben több idő - és energia - jut nail artokra is.
Igazából ezt a manikűrt a nagy swatcholás közepette készítettem, mert ha elkap az alkotási láz, akkor nincs megállás. A Colors by Llarowe új nyári kollekciójából választottam alapszínt, mégpedig a Pool Partay!-t, ami az egyik kedvencem a kollekcióból.


A mintát szabadkézzel, akril festékkel festettem meg, EZ a kép volt az inspirációm forrása. A gyűrűs ujjamra szerettem volna még a fehér keretet is felfesteni, de féltem, hogy elrontom, úgyhogy így maradt.


Nagyon tetszik a végeredmény, pláne úgy, hogy a sok kihagyás után féltem egy kicsit ismét ecsetet ragadni :D
Szeretnék még pár CbL nyári lakkal valamilyen nail artot készíteni, azt viszont nem ígérem, hogy a trópusi mintákon kívül bármi mást is festeni fogok :D


Hogy tetszik nektek?

10 megjegyzés:

 1. Tökéletes! Az alapszín meg gyönyörű!! Milyen szép hosszúak a körmeid :)

  VálaszTörlés
 2. Színeket tekintve nagyon nem a világom, de ismét le a kalappal. :)
  Valóban szép hosszúak a körmeid, ami feltűnt még, az az, hogy a mutatóujjadon kevésbé hajlik befele, mint amit eddig megfigyeltem. Egy új körömápoló hatása? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :)
   A befelét azt lefelé vagy oldal irányban érted? Lefelé (karvalyosan) azért nem hajlik annyira, mert most zselé van rajta, ugyanis letört a sarka és úgy építettem fel, hogy ne hajoljon annyira karvalyosra mint ahogyan alapból hajlik. Oldal irányban pedig talán azért látod másnak, mert mostanában odafigyelek, hogy ne nagyon nyomjam a bőrt/ujjamat túlságosan a lakkos üvegre, hogy ne türemkedjen ki túlságosan valamelyik oldalra a kis husis ujjrész :D na hát nem tudom ebből mennyit lehet érteni, de a lényeg, hogy próbálom úgy tartani a kezem, hogy optikailag ne rontsak a helyzeten.
   Sajnos nincs olyan csodaszer ami meg tudná változtatni ahogyan a köröm alapból áll/hajlik, akkor már rég dupla ekkora körömágyam és fele ekkora "C curve"-öm lenne :D

   Törlés