hétfő, május 02, 2016

Újabb adag Moo Moo's Signatures lakk


Újabb Moo Moo's Signatures lakkok érkeztek tesztelésre, 3 új és 3 régi árnyalat, amik szinte nekem lettek kitalálva, a többségük nagyon az én stílusom.



 A Molly Moo sajnos pont most került a discontinued listára, vagyis nem kerül több belőle forgalomba. Még van pár darab a Moo Moo webshopban és Etsy-n is.
Középszürke crelly alap, amiben van egy kis szórt holo, szürke és ezüst pelyhek, rózsaszín mikropehely, és ezüst holo mikroglitter is. Nagyon szép egyveleget alkot, sajnálom nagyon, hogy MeiMei már nem fogja gyártani, ugyanis kellően érdekes, de nem túl harsány lakk.
2 réteg + 1 réteg fedőlakk



 Csodaszép, örökké változó lakk a RAWR. Ez az egyik újabb árnyalat, a Moo Moo's Story 3. részébe, a Moorassic-ba tartozik. Az alap egy szürkés teal szórt holoval, és apró shiftelő (sárga-narancs-vörös-pink-lila-kék) mikropehellyel. Titokzatos, misztikus árnyalat, nekem nagyon tetszik.
3 vékony réteget kentem fel, de 2 közepes is elég (+ 1 réteg fedőlakk).



 A Moo Spell tényleg boszorkányos, ősszel, Halloween-kor tudom a leginkább elképzelni magamon. Az alapja burgundi-szilva, ebben van smaragd/teal shiftelő shimmer és pirosas-pinkes holo glitter.
Ebből is 3 vékony réteget használtam, de a 2 normál réteg is elég lehet (+ 1 réteg fedőlakk).



 A Dino Poo-nak fekete jelly az alapja, és tele van narancsból-pinkbe-lilába-kékbe shiftelő mikropehellyel illetve egy enyhe szórt holoja is an. Ez is a Moorassic kollekcióba tartozik.
Itt is 3 vékony réteg volt a recept, de ugyanúgy 2 normál is elég lehet (+ 1 réteg fedőlakk).



 A Viva Forever is Moorassic-os lakk. Egy picit szomorú vagyok miatta, ugyanis annyira jelly-s, hogy 3 réteg (ráadásul normál-vastagabb réteg) után is átlátszott a körömvégem bizonyos megvilágítások mellett. Érdekes, mert meleg(sárga) lámpafény mellett teljesen jónak tűnt, aztán természetes fényben (árnyékban) ott virított a körömvég...
A pink shimmer csak közvetlen fényben, és akkor is inkább a meleg lámpafénynél látszik igazán erőtejesen. A színe is nagyon érdekes, mert fényviszonytól függően lehet teljesen lila, blurple vagy királykék is.
3 réteg + fedőlakk



 Sajnos az Ancient Spellbook-ról nem igazán tudtam olyan képeket lőni, ahol úgy és olyan mértékben látszanak az irizáló piros glitterek ahogyan azt a valóságban látom. A valóságban sokkal jobban érvényesülnek, szinte minden fényviszonyban megcsillannak.
A lakk alapja fehér crelly, a "legfehérebb nem fehér" crelly/jelly amit eddig láttam. Van benne a már fent említett irizáló piros - de némely fényviszonyban narancsos sárgába, zöldbe - irizáló glitter, ezüst holo glitter, ezüst mikropehely és pink mikropehely. A fenti üveg makrón nagyon szépen látszanak a piros irizáló glitterek, a körmön is ilyen erőteljesen jelennek meg a valóságban.
Ezt a lakkot már csak Etsy-n látom (ITT).
Kell belőle a 3 normál réteg + 1 vastagabb vagy akár teljes 2 réteg fedőlakk.


A lakkok közül 4 teljes szerelem lett: Moo Spell, RAWR, Molly Moo, Dino Poo <3


Moo Moo's Signatures social media:

2 megjegyzés:

  1. Nekem az Ancient Spellbook tetszik innen a leginkább, kár, hogy már nem igazán elérhető :/

    VálaszTörlés