vasárnap, június 19, 2016

F.U.N. Lacquer | Summer 2016

ENGLISH version

 A szingapúri F.U.N. Lacquer-nél is hamarosan beköszönt a nyári szezon, az új Summer 2016 kollekció Július 2-án lesz elérhető. 6 szín tartozik a kollekcióba, de ebből csak 5 vadi új, ugyanis a 2014 nyári kollekciós Starry Night OF The Summer visszatér hatodikként.
 Mindegyik lakk lineár holo és a Starry Night kivételével az összes színben található shimmer is.


STARRY NIGHT OF THE SUMMER
 Nekem nincs meg az eredeti, de ez a 2.0 verzió állítólag kékebb egy kicsit. De még így is nagyon sötét, mély kék, remekül mutat a lineáris holoval.
Ha jól tudom az eredeti verzió 1 réteges volt, ebből azonban kellett a 2 vékonyabb réteg.



BLAZING ROMANCE
Érdekes módon nagyon tetszett magamon ez a világosabb rózsaszín. Néha enyhe korallos tónusa is van, ezt erősíti a rengeteg arany shimmer is, amivel tényleg dugig van a lakk, és gyönyörű aranyló fényt ad a holo mellé. A többi lakk mind 3 réteges lesz, de ebben annyi az arany shimmer, hogy elég volt a 2 réteg.



POSITIVE VIBES
Elsöprő sikert aratott nálam ez a lakk, valami csodaszép élőben! Az alapja sötét, enyhén piszkos/tompa hideg zöld (fenyőzöld). Lila és arany minipehely van benne, gyönyörűen mutat ez a színkombináció! Három réteg kell belőle.



RAINY DAY IN BARCELONA
Harmadik nagy kedvenc ez a lila sellőlakk. Az alapja halvány hideg lila holo, és tele van aranyló-lime shimmerrel. Jajj nagyon csillámpóni-unikornis-sellő varázslat <3
3 vékony réteget használtam.



LET THE SEA SET YOU FREE
Tudjátok, hogy nagyon szeretem a kéket, de valahogy ez a lakk nem varázsolt el. Az alapja enyhén türkiz tónusú kék holo, pink-arany és kék shimmerrel. 
3 vékony réteget használtam.



WEARING HEELS WITH COCKTAILS
Bogyós tónusú pink holo, arany és lila-kék shimmerrel. Nem rossz, nem rossz, de azért nem is olyan látványos mint a zöld vagy a lila. De még gy is jobban tetszik, mint a kék :D
3 vékony réteg.


Hát ez lenne az idei F.U.N. Lacquer nyári kollekció. Kinek mi az érzése? Nem tudom mi van idén a márkákkal, de mintha senki sem akarna igazán élénk színeket gyártani :DD (lásd CbL, ILNP) Mondjuk jövő hétre lesz valami nagyon neon is, úgyhogy akinek hiányoznak az élénk színek azok csütörtök-péntek körül figyeljenek :)

A F.U.N. Lacquer Summer 2016 tehát Július 2-án szingapúri idő szerint este 11-kor lesz elérhető, a lakkok $11.90-ba fognak kerülni.

Melyik tetszik nektek a legjobban?

2 megjegyzés:

  1. Nekem 3 szín tetszik, sorrendben: BLAZING ROMANCE, LET THE SEA SET YOU FREE és a POSITIVE VIBES.
    Nagyon örülök, hogy nálad olvashatok, láthatok képeket sok-sok új kollekcióról. :)

    VálaszTörlés
  2. OMG!!! So very lovely colors to choose from. They are all so very pretty which makes it hard on what to try out first.

    VálaszTörlés