kedd, június 21, 2016

Masura | mágneses lakkok a Dopenails.ru-tól

ENGLISH version

És végre én is kipróbáltam a mágneses Masurákat. A csoda nem maradt el, ezek a lakkok valami álomszerűek! Az orosz Dopenails webshop keresett fel, hogy teszteljek 4 Masura lakkot, én ezt a 4 színt választottam. Bár van egy olyan sejtésem, hogy akármelyik színt választhattam volna, mindegyik elvarázsolt volna :D
A Dopenails.ru szállít nemzetközileg, a honlapon a menüsorban található 'ENGLISH' gombra kattintva olvashatunk a szállításról és a rendelésről angolul, illetve a bal oldalon választhatjuk ki a márkákat, a Masurán kívül Ginger Polish, Femme Fatale, Il Était Un Vernis és pár másik lakkmárka is megtalálható náluk.

Mielőtt megmutatnám a swatchokat, először szót ejtek arról, hogy én hogyan használom ezeket a lakkokat. A hivatalos ajánlás szerint fekete vagy fehér alaplakkot kell alájuk kenni és mindenféle irányú ecsetvonásokkal kell bonyolítani a dolgot. Hát én egyiket sem csinálom :D Fehér alappal csíkos lenne a mágneses lakk alapszín, feketén pedig nem látszik az alapszínből semmi. Próbáltam úgy is, hogy egy vastag rétegben, alap nélkül, de egyszerűen sosem tudtam úgy kenni, hogy jó legyen. Úgyhogy én simán 2 normál-vastagabb (majd ráéreztek, hogy milyen vastag kell belőle, körömmérettől is függ) réteget kenek, mintha csak rendes lakkal lakkoznék, semmi oldal irányú ecsetvonás. Mind a két réteget megmágnesezem a Masura mágnesével, a mágnest nem forgatom, csak átlósan tartom a körmömön kb 5mp-ig. A két réteg között teljes száradásig várok. Fedőlakk nagyon ajánlott rájuk, hihetetlen módon megsokszorozza a lakkok mélységét.

Ja, és majd Instára töltök fel kisvideókat a lakkokról a nap folyamán, mert a képek a felét sem érzékeltetik annak a varázslatnak ami a körmömön zajlik. Miután feltöltöttem a nap végére mind a 4 videót Instára, ide is belinkelem őket, úgyhogy a későn érkezőknek szerencséje lesz, látnak mindent egy helyen.    Videók belinkelve!


904-169 LILAC ANGELITE
Mély lila. És ennyi, ennél nem is kell több!

Klikk a videóért!



904-176 OLIVA BRANCH
Olíva zöld, de inkább a zöldet érzem benne erősebbnek nem a sárgát. Mintha nem lenne elég önmagában a mágnes-varázslat, ebben holo pelyhek is vannak <3

Klikk a videóért! 



904-181 ORGANZA AND CASHMERE
Alapvetően szürke, de van benne egy kis taupe-mályva szín is. És ami a kedvencem: arany és kék shimmer. A képeken ez a shimmer nem nagyon látszik, na de majd a videón jól megmutatom :D

Klikk a videóért! 



904-184 KASHMIRI CHILI
Terrakottás-égetett vöröses-barnás szín, sosem gondoltam volna, hogy nekem egyszer ilyesmi tetszeni fog. Indiára és a hennára emlékeztet ez a lakk.

Klikk a videóért! 


Hát szóval én teljesen el vagyok ámulva a mágneses lakkoktól, már csak nail art alapként kellene kipróbálnom őket valamikor.

Ezek és rengeteg más szín (nem csak mágneses Masura) elérhető ITT a Dopenails-nél.


Próbáltátok már ezeket a mágneses lakkokat?

2 megjegyzés: