péntek, június 03, 2016

Contrary Polish | Spring In On

ENGLISH version

A Color4Nails jóvoltából próbálhattam ki az első Contrary Polish lakkjaimat, és hát azt kell mondjam, hogy elég pozitív élményekről számolhatok be nektek.
A Spring In On kollekció 5 krém lakkból és egy holo fedőlakkból áll. A krém lakkok mindegyike szürkés tónusú, amolyan piszkos árnyalatok, tehát ha esetleg túl élénknek látná valaki a monitorján, akkor előre szólok, hogy ezek piszkos pasztellek :)

A lakkok formulája maga a tökély, mindegyikből elég volt a 2 réteg. Krémes, pigmentált mind az öt árnyalat. Igazából nagyon hasonlónak találtam a lakkok állagát a PP krém lakkokhoz: nem túl híg, nem túl sűrű, ugyanakkor gyorsan szárad, ezért a második réteget nem szabad sokáig simogatni az ecsettel.


SPROUT
Menta, szürke tónussal. Inkább a zöld árnyalatok érvényesülnek benne.




SHOWER
Aqua színnek van jellemezve hivatalosan, de akár a türkiz is tökéletesen ráillik. 




BREEZE
Búzavirág kék, a kollekcióra jellemző piszkos, borús kivitelben.




FRESH
Hideg lila, vagy sötétebb levendula szín.




BLOOM
Ez is lila, csak éppen melegebb, már-már mályvás verzióban.




DEWY
A holo fedőlakk nagyon apró holo részecskéket és aranyló-pink ici-pici shimmert tartalmaz. Egy picit nekem túl folyékony a színtelen lakk alap, de ennek ellenére könnyen tudtam vele dolgozni. A holo/shimmer részecskék mennyiségét fedőlakkhoz képest pont jónak ítélem meg, bár néha úgy éreztem, hogy kevés, de én hajlamos vagyok túlzásokba esni :D 


A krém lakkok egyébként kiválóak watermarle-hoz, sohasem tudtam a műanyag pohárban tökéletes mintát alkotni semmilyen lakkal (na mondjuk nem is próbálkoztam túl sokszor), de ezekkel sikerült. Persze a körmömre még mindig nem tudom rávarázsolni őket, ez az egy ujj sikerült elfogadhatóra, de a pohárban csodálatosan lehetett bánni velük.


A Dewy fedőlakk nekem sötétebb színeken tetszik jobban, a feketén pedig egyenesen leugrik a körmeinkről a sok holo csilli-villi :) Árnyékban nagyon visszafogott, mivel nagyon pici részecskék + nem is túlzsúfolt az üveg, ezért hagyja az alapszínt érvényesülni.


Kaptam még 2 Contrary Polish lakkot (Color4Nails store exclusive), úgyhogy végső ítéletet akkor mondok a márkáról, de eddig nagyon élmezőnyben van minőség tekintetében.

A lakkok a Colo4Nails webshopban ITT érhetőek el.

Color4Nails social media:


2 megjegyzés:

  1. Hát uramatyám soha nem láttam még ennyire gyönyörű krém lakkokat. Imádom a piszkos árnyalatokat, talán a fresh a kedvencem de a többi is csodaszép. Totál szerelem 😍 😍 😍 😍 😍

    VálaszTörlés
  2. Nem is tudnám másképpen írni, mint ahogy Melcsi tette, teljes mértékben egyet értek vele!
    Nekem a sprout tetszik a legjobban, milyen régóta keresek már ilyen piszkos mentás/zöldes színt. *o*
    Egyébként mennyire pénztárca barátok? :D

    VálaszTörlés