hétfő, június 27, 2016

Colors by Llarowe | Stop DWI Inc. charity + July POTM

ENGLISH version

Július elsején fog megjelenni három új Colors by Llarowe árnyalat, az egyik a Július havi lakk, a másik két lakk pedig jótékonyság céljából készült, a befolyt bevétel a Stop DWI Inc.-nek lesz adományozva. Ez a szervezet segít azokon a családokon, akiknek valamelyik hozzátartozója ittas vezetés áldozata lett.
További információt (és a sajnálatos miértet) a két Stop DWI Inc. lakkról ITT olvashattok. Ez a két lakk csak 60 napon keresztül lesz megvásárolható.


July POTM - I'll Be At The Lake

Élénk kék metálos/fóliás alap gyenge szórt holoval, intenzív aqua fénnyel és enyhén pinkbe-rózsaszínbe irizáló shimmerrel. Igazi "vizes" lakk ez, nekem a tenger jut róla eszembe.
Remekül kezelhető, nem csíkozódik, 3 vékony réteget használtam, de akár 2 is elég lehet.



Stop DWI Inc. Charity - Soar With The Eagles

A CbL-nél először láthatunk (az általam oly nagyon imádott) holo pelyheket, mégpedig egy csodaszép shimmer-es körítéssel. A lakk alapja halvány levendulás-szürke jelly, az említett holo pelyhekkel és sok aranyból-rézbe-vörösbe-pinkbe váltó mikropehellyel. Egy picit folyósnak találtam, de egyébként könnyen lehet kezelni, a 3 réteget viszont igényli.



Stop DWI Inc. Charity - A Mother's Love

A Mother's Love koncepciója ugyanaz, mint a Soar With The Eagles-nek, de itt a jelly alap sokkal sötétebb, konkrétabban sötétszürke. Az irizáló pehely-shimmer inkább a pinkes-vöröses vonalon mozog, de azért itt is megjelenik az arany-réz színvilág.
Ez már nem volt folyós, a pigmentáltsága is jobb volt, így 2 normál réteg teljesen elég lett.


Mindhárom lakk nagyon tetszik, de kedvencem a Soar With The Eagles lett.
Mindhárom lakk Július elsején jelenik meg, a July POTM előrendelése 12PM MDT-kor kezdődik és Július 2. 12PM MDT-ig tart, a két Stop DWI lakk pedig Július 1. 12PM MDT-től 60 napon keresztül lesz megvásárolható a llarowe.com-on, de elvileg a Nailland és a Hypnotic Polish is árulni fogja őket, a Rainbow Connection-ön pedig már most is elérhetőek.


1 megjegyzés:

  1. Milyen különlegesek, főleg az utolsó, de a kék is szép. Jó ez a kezdeményezés, pláne, hogy a teljes összeg jótékony célra megy.

    VálaszTörlés