szerda, május 11, 2016

ILNP Spring 2016 | válogatás

ENGLISH version

Végre eljutottam odáig, hogy az előrendelt tavaszi kollekciós ILNP lakkjaimat befotózzam. Igazából a jelly része a felhozatalnak nem nagyon hatott meg, ennek ellenére onnan is rendeltem kettőt, de hogy azt a pirosas rózsaszínt mi a fenének vettem meg, azt nem tudom :D
Ennek a rövid történetét majd az adott színnél mondom el, addig lássuk sorban a lakkokat, a másik néggyel nincs semmi gondom, tetszenek.


A Rolling Hills-en egy másodpercet sem gondolkodtam, mivel az egyik kedvenc színem a menta, ráadásul ezt a fémes-holo (Ultra Metallics) finisht is nagyon szeretem, így nem volt kérdés, hogy kelleni fog. Amit észrevettem ezekkel a tavaszi fémes-holo finish lakkokkal kapcsolatban, hogy valahogy nem olyan "pigmentáltak". Az eddigi ilyen finish lakkjaim 2 rétegben fednek, de a Rolling Hills-ből és a következő Bulletproof Symphony-ból is kellett a 3 réteg. Szokás szerint szép fényesre és egyenletesre szárad(nak), 1 réteg fedőlakk elég volt rá(juk). A holo is jobban tetszik ezekben mint pl. a legelső "Ultra Metallics" lakkokban (Fame, Happly Ever After, Clockwork), mivel sokkal szórtabb és egyben élénkebb.



A lényeget már leírtam a Rolling Hills-nél, a formula tulajdonságok teljesen megegyeznek. A Bulletproof Symphony színe valahol a lila és a kék között van, és ami nagyon különlegessé teszi az az apró pirosas pink csillám benne.



Mint tudjuk a piros/rózsaszín legtöbb árnyalata nagyon nem az én színem, de az utolsó pillanatban a már kosárba helyezett(!!) kék jellyt lecseréltem a Jello Shot-ra. Igazából másra számítottam, élénkebb, már-már dinnyés színre, viszont élőben ennél sokkal teltebb de egyben fakóbb is. Persze ha fény éri akkor elveszek a holojában (ez a fajta ILNP flakie holo egyébként a kedvenc fajta holom), és már-már tetszik is, de a kéket ezerszer jobban szerettem volna (vagy mondjuk a lilát vagy a bogyósat... :/ ). Még azon is gondolkoztam, hogy meghirdetem itt eladásra, de a márka annyira a szívemhez nőt (az első 3 kedvenc márkám között van), hogy ha már megvettem akkor megtartom. A kéket viszont mindenképp megszerzem majd.
Mivel a Jellies "kollekcióba" tartozik, ezért 3 rétegben fed.



 Nagyon szerettem volna egy nude ILNP flakie holot is, és a tavaszi kollekcióban rögtön 3 között évődhettem. Végül a Sweet Pea mellett döntöttem. Sajnos még 3 rétegben sem fed (a körmeimen 3 réteg van) teljesen, de valahogy nem nagyon zavar. Barackos pink színe van, fényviszonytól függően hol barackosabb hol rózsaszínesebb. Meg persze az is sokat fog számítani, hogy milyen a bőrszínetek, köröm színetek. Holnap hozok vele nyomdázott nail artot, szóval manikűr alapnak pl. nagyon jó. Ezeket a jelly-ket egyébként könnyen be lehet építeni nail artba, pl. pond manikűrhöz is kiválóak.



 A Skyscraper is rögtön megtetszett, ez az ultra holo effekt pedig csak hab a tortán. A színe közepes/világos kék, fényben viszonylag élénk, de árnyékban eléggé be tud tompulni a színe. 3 vékony réteget használtam.


Az ILNP minden szezonban lenyűgöz a lakkjaival, már alig várom milyen lesz a nyári kollekció, bár még mindig elég terjedelmes a wishlistem az előző kollekciókból :D
A lakkokat a Nailland-től vásároltam.


3 megjegyzés:

  1. A kék és barack nagyon tetszik, a többi az nem az én színem, mert nem szeretem annyira a fémes lakkokat, zselésből meg nagyon szép színűnek kell lennie, hogy megvegyem, mert nagyon hamar kopnak rajtam.

    VálaszTörlés
  2. Az utolsó kettő mesés! :)

    VálaszTörlés
  3. Először én is a Jelly Shotot akartam megrendedlni, végül a Valerie lett:)

    VálaszTörlés