hétfő, május 23, 2016

Colors by Llarowe | Summer 2016 Crellies, Shimmers

ENGLISH version

És akkor jöjjön a 4 színből álló CbL nyári minikollekció. Két crelly/krém és két shimmer árnyalatot kapunk. Lássuk mit tudnak!



LOVE ME SOME BLURPLE!
A nevével ellentétben nem teljesen blurple (vagyis a lila és kék között lévő szín), hanem egy picit a kék felé tolódik, bár valóban látni lehet benne a lilát is, illetve fénytől függően hol ez, hol az a szín érvényesül benne jobban. 2-3 rétegben fed, és egyáltalán nem színezi be a körmöket. (Ezeket a színeket is 1-1 napig teszteltem, alaplakkal és nélkül, de egyikőjük sem színezte be a körmöm :) )



CREME OF THE CROP
Szintén egy fotózhatatlan műzöld szín. A valóságban sokkal zöldebb, élénkebb, sajnos nem tudtam úgy állítgatni a színeket, hogy jó legyen. Szuper a fedése, 2 rétegben tökéletesen fed, félmattra szárad.



HOT SUMMER NIGHTS
Sokak kedvence lesz ez a szín...ősszel/télen. Nagyon sötét burgundy (szinte fekete) alap, és fény hatására megcsillanó vöröses pink shimmer. Fedőlakkot kötelező kenni rá, mert anélkül nem fognak megcsillanni a csillámok. Igazából árnyékban sem látszanak, csak egy nagyon sötét, már-már fekete színt látunk, a csillámok kizárólag napfényben/lámpafényben látszanak.
Rendkívül pigmentált, 1-2 rétegben fed. A körmöt nem fogja be, de azért óvatosan mossuk le, a pigmentáltsága miatt a szárazabb körömágybőr részeken megtapadhat.



LOTUS
Személyes kedvencem a minikollekcióból! Élénk, hideg orchidea pink, az aranyló mikropelyheknek köszönhetően pedig belülről világít, izzik. Igazából ennél változóbb színt nem nagyon láttam még, volt, hogy már-már neonos hideg lilának láttam a köröm szélein, de pl. napfényben sokkal melegebb, szinte már hot pink árnyalata van. Csodaszép lakk!
2-3 rétegben fed.


Ez a 4 szín is Május 26-án lesz előrendelhető a llarowe.com-on, de a Naillandnél már most is kaphatóak!

Colors by Llarowe social media:
Instagram  |   Facebook  |   Twitter  |   Pinterest  |   Youtube


1 megjegyzés: