szombat, május 07, 2016

Born Pretty Store nyomdalakk

ENGLISH version

A legutóbbi Born Pretty Store-os tesztcsomagomba főként nyomdalakkokat kértem (ráadásul mindegyik zöld :D). Bár elég drágának tartom őket, ki szerettem volna próbálni, hogy a magas árhoz magas minőség is társul-e.
Azt kell mondjam, hogy szuperül teljesített. A fenti képen látható, hogy csodásan  nyomdáz feketére is, az állaga szuper krémes, nem annyira sűrű, mint a Mundo de Unas nyomdalakkok, ezért nagyon könnyen kenhető, ráadásul nincsen az a fejfájdítóan erős szaga sem, mint a Mundo lakkoknak. Lapított, de nem túl széles az ecsete, 15 ml lakk van az üvegben, ami egy életre elég lesz, hiszen nem kell belőle sok. Csak 1 ecsetvonás a minta egyik szélére, és az a mennyiség elég is lesz. Nem szárad túl gyorsan, így bőven van idő dolgozni vele.


Nem fogta be a nyomdapárnámat (Bundle Monster Glass Stamper), persze a lakk nagyon kevés időt töltött rajta, mert ezeket közvetlenül a körmömre nyomtam, nem a szokásos matrica verziót választottam. Kellett egy kis idő amíg ráéreztem erre a clear stamper dologra, de egyre jobban megy már, és nagyon örülök, hogy végre sikerül párhuzamosan, a köröm közepére (vagy ahová akarom a mintát) nyomdázni.
Vissza a nyomdalakkhoz: peel-off bőrvédőt használtam, így nem sok mindent kellett takarítani, de ahol esetleg jutott a bőrre is, ott azért enyhén befogta. Tiszta acetont ajánlok hozzá, a sima lakklemosó csak elmaszatolja, acetonnal azért könnyebben le lehet szedni.

Összességében nagyon jó minőséget kapunk, de még így sem gondolom, hogy az eredeti $11-t megéri. Ugyanezt tudják a Mundo lakkok is, sokkal kevesebbért. Ha van valamilyen akció - mint pl. most is - vagy vannak felhasználható pontjaitok, akkor talán megérheti, pláne ha olyan színt találtok, amit mondjuk a Mundo (vagy más nyomdalakk márka) nem gyárt.


A manikűrhöz alapnak a tegnap bemutatott Kaleidoscope Sophisticated Polishmaniac 115-öt használtam, erre vittem fel egy vékony réteg ILNP Mega X-et. A minta a BPS BP-L 003-as lemezről van. Eredetileg nem terveztem az irizáló gyöngyöket is a manikűrbe, de a gyűrűs ujjamon a körömágybőrnél megsérült a minta, így el akartam takarni valamivel :D


A nyomdalakk megvásárolható ITT (most épp akciós), ITT pedig a többi színt találjátok, a képeket elnézve azok is nagyon jól nyomdáznak.
A CSBQ10 kóddal 10% kedvezményt kaptok a teljes árú termékek árából!



Próbáltátok már a BPS nyomdalakkjait?

3 megjegyzés:

  1. Nem, nem is fogom, van elég sok olcsóbb nyomdalakk. A mani viszont tetszik, a körmeid is szép hosszúak!

    VálaszTörlés
  2. Imádom a színét! *.* Amúgy én is drágának tartom.

    VálaszTörlés