hétfő, augusztus 25, 2014

piCture pOlish Blog/Insta Fest 2014


PICTURE HEAVY!!! ;)
Igen, jól látjátok. Idén én is azok között a szerencsések között lehetek akik részt vehetnek a piCture pOlish blog/insta fest-en ami azt jelenti, hogy tesztelhetek egyet az új árnyalatok közül, illetve egy kreatív feladat is vár rám. Rettentően örültem amikor megkaptam az emailt, egy darabig el se hittem.
Azt ajánlom csapjunk is a lovak közé, mert hosszú bejegyzés lesz a mai :)



Sajnos a mostani a kollekció nagyon jól sikerült (sajnos, mert rá fog menni a gatyám is :D), a scattered holo-k közül az összes tetszik, szívfájdítóan és pénztárcanyitogtatóan, a collab árnyalatok közül pedig a Fool's Gold lopta be magát nagyon a szívembe. Az egész kollekcióról Edinánál találtok tesztet.
Én a Pandorát kaptam meg tesztelésre, és nem is választhattak volna jobbat, mert talán ez a kedvencem a négy közül, bár azt hiszem holtversenyben van az Eyre-val.


A Pandora egy sötétlila jelly lakk apró holo pelyhekkel, ami létrehozza a tökéletes őszi univerzumot, valami szédítő a szemnek. Bevallom már a csomag megérkezésének napján vadul felkentem, mert azt akartam a körmeimre amit az üveg ígért. És meg is kaptam. Ez nem az a fajta lakk ami szebben mutat az üvegben, ó dehogy!
A formula tökéletes, két rétegben fed, gyorsan szárad, fényesre.
Igazából nem is nagyon akarom fényezni, arra ott vannak a képek :) Szokásomhoz híven több fényviszonyban is megörökítettem, napfényben, lámpafényben, illetve a lakásban. Napfényben kicsit élénkebb, extra holo; lámpafénynél mély szilva lila, szintén extra holo; a lakásban pedig sötét lila, visszafogott holoval.
Nem is ragozom tovább, jöjjenek a képek :)















Ő volt tehát Pandora :)


--------------------------------------------------------------------------------------

Második felvonásként két körömlakkal és egy ív Nail Vinyls-el, vagyis maszkolószalaggal kellett manikűrt alkotni, de semmi más díszítő elemet nem használhattunk.

A piCture pOlish elkezdte forgalmazni a Nail Vinyls márkát, így a termékek már elérhetőek a webshopban, mégpedig egy exkluzív 4 pack-ben ami chevron, mini chevron, egyenes és szögletes mintákat tartalmaz.

Ha több infót szeretnétek a Nail Vinyls-ről, akkor a következő linkekre kattintsatok:



A Watermelon és az Instinct lakkokkal kellett dolgoznom, illetve egyenes Nail Vinyls-el. Eleinte kicsit fura volt ez a két szín együtt, nem nagyon tudtam hogyan fognak passzolni, de amikor már készen volt a manikűr csak bólogatni tudtam #notbad. Remélem nem mondok azzal újat, hogy nem egy egyszerű csíkos manikűrt alkottam, hanem próbáltam a legtöbb fantáziát kihozni belőle.
Természetesen a lakkokról lesz majd külön teszt.



A ragasztószalagok (maszkolószalag, sablon, nevezd aminek akarod) szemvakító neonzöld színben érkeztek, egy kis zacsiban, használati utasítással. Három méretben találhatóak meg az íven, a lenti képen ezt láthatjátok. Nem nagyon szoktam használni ilyen sablonokat, ha lusta vagyok half moon-t rajzolni, akkor előveszem az ebayes francia ragasztószalagokat vagy a vékonyabb vonalakhoz a szintén ebayes vékony díszítőszalagokat.
Amit viszont meg kell említenem, hogy kicsit csalódott voltam a ragasztószalagokkal. Sajnos ragasztó darabkákat hagyott maga után miután lehúztam őket a körmömről. Ami nem jó, egyáltalán nem. Konkrétan 3X kellet próbálkoznom. Először megpróbáltam mélyhűtőbe tenni, hogy hátha túl melege volt, de ez sem segített. Utolsó próbaként először egy papírlapra ragasztottam a szalagot, lehúztam onnan és így került a körmömre. Ekkor már semmi baj nem volt vele, a felesleges ragasztó a körmöm helyett a papíron tapadt meg, és így már a manikűrben teljesen jól funkcionált, és viszonylag éles vonalakat eredményezett. Próbálom csak a nyári melegre fogni, mert máshol nem olvastam róla ilyet, lehet a szállítás nem tetszett neki, nem tudom.

A lakkok egyébként nagyon jól pigmentáltak, egy rétegben nagyon jól fednek, így könnyen el lehetett készíteni a manikűrt, egyedül csak annyi problémám volt velük, hogy túl gyorsan száradtak, és akármennyire is siettem a szalagok eltávolításával volt, hogy már nyúlt a lakk az utolsó szalagnál.


Az egyik körmömhöz készítettem tutorial videót is, de amilyen szerencsétlen vagyok péntek este eltört (igen, van ilyen) a laptop töltőm. Szerencsésen át tudtam menekíteni pár dolgot pendriveon, de egy videó darabka kimaradt, és a laptop már annyira lemerült, hogy be se kapcsol. Kedden vagy szerdán érkezik meg a megrendelt új töltő, így a videót is akkor tudom csak feltölteni. Annyira béna vagyok, már kb. másfél hete megvannak a videó részei, de persze nekem mindent az utolsó percre kell hagyni...:/
Na addig is nézegessétek a képeket az elkészült manikűrről :)

Elkészült a videó, ha kérdésetek van, nyugodtan tegyétek fel :)










piCture pOlish-ékat a következő linkeken érhetitek el :)



Mit szóltok a manikűrhöz? És a Pandora hogy tetszik?

Nézzétek meg a többiek munkáját/tesztjét is (én az angol blogommal vagyok belinkelve).


11 megjegyzés:

  1. HŰ, gratulálok! A Pandora csodaszép, és amit alkottál az is nagyon tetszik ^_^

    VálaszTörlés
  2. Pandora gyönyörű, és persze a két színből kreált manid ismét hihetetlen fantáziadús! Gratulálok a szereplésedhez, még sok ilyet kívánok! :)

    VálaszTörlés
  3. gratulálok! megérdemelten választottak ki a feladatra, magyar viszonylatban egyértelműen te vagy nail art-ban a legkreatívabb és legtehetségesebb szerintem. szuper, hogy van magyar lány is a csapatban! <3
    ja, és végre egy cég, aki megfelelő szempontok alapján választja ki, hogy kik teszteljék a termékeit! big like picture polish-éknak is! ;)

    természetesen a kreatív mani ismét szuper és kissé meghökkentő, Pandora pedig nálam is a kedvencek között van, remélem marad még belőle, mire odaérek... :D kíváncsi leszek, hogy mennyire hasonlít a Zoya Aurorára!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! :)))
    Gyönyörű ez a Pandora, bár nekem a Grace a kedvencem az újak közül! :)

    VálaszTörlés
  5. Hű de jól néz ki, hihetetlenül szép ez a lila, el sem hiszem, hogy ezt mondom egy lilára :) Jó színt választottak neked, csak nem tudják, hogy szereted a lilát?? :D
    Nagyon egyedi a nail artos munka is, tetszenek mostanában a pucér körmös dolgok :)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a lehetőséghez, a lakk pedig csodaszép, nekem talán ez a kedvencem az újak közül (de az Eyre is nagyon tetszik) :)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok, ez hatalmas dolog és nagyon szerencsés vagy! A mani nagyon jó lett, a Pandora pedig gyönyörű, ma vettem meg éppen.

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok! Nagyon jó lett a mani, mint mindig :)

    VálaszTörlés
  9. gratulálok:) nagyon tetszik a manikűröd.
    ezeket a vinyl-eket már nézegettem,tuti vezsek majd párat :)

    VálaszTörlés
  10. Köszi lányok a sok szép szót, gondolhatjátok mennyire boldog (és büszke *pirul*) voltam amikor megtudtam, hogy én is helyet kaptam a felhozatalban.

    VálaszTörlés
  11. Gratula! :) Nagyon jó lett. :)Bár a kikandikáló körömvéggel még mindig nem barátkoztam meg, de máshol abszolút nem zavar a csupaszság. :)

    VálaszTörlés