vasárnap, augusztus 03, 2014

Nail Club | Fesztivál


Fesztivál szezon lévén most ilyen témában alkottunk. Sajnos idén nem megyek fesztiválozni, de ha mennék valami glitteres-színes manikűrt álmodnék meg magamnak. Valami ilyesmit mint ez:


Alapként most fehéret kívántam és a glitteres csilli-villit szimpla ezüst glitterekkel oldottam meg. A színkavalkádot a naplementére hajazó sárga-lila átmenet adja (mert az igazi buli is akkor kezdődik). Hogy meglegyen a harmónia ezüst lakkal felfestettem a "party on" feliratot is az OPI Push and Shove-val (amit azóta is csak istenítek és a megvételét az év legokosabb döntésének tartom :D).



Egészen tetszik, igaz sokkal egyszerűbb mint amit először kigondoltam. Már csak egy kis foszforeszkáló lakk kéne rá (amivel még nem rendelkezem) és indulhat is a buli :)
Bár a manikűr inkább az elektronikus zenét sugallja magából, azonban fesztiválokon messze elkerülöm a "diszkós" sátrakat. Sokkal jobban szeretek igazi koncerteken tombolni. Kiscsillag koncertre egyenesen imádok járni, mert hihetetlen bulit tudnak csinálni, messze jobbak mint lemezen.


Felhasznált lakkok:

Sally Hansen - Ivory Skull, Tribal Colour 17, Manhattan Rock Topia 3, Golden Rose Rich Color 50, Seche - Coral, Lovely Retro Style TE Nr1, OPI - Push and Shove


Voltatok idén koncertezni?


5 megjegyzés: