kedd, augusztus 19, 2014

Nyereményjáték: Játssz Essie lakkokért!


Igaz, hogy nemrég volt játék  blogon, de amikor megláttam, hogy a Fragrance Direct-re milyen jó Essie lakkok érkeztek, akkor úgy éreztem nem hagyhatlak ki titeket sem a jóból :) És ha már játék, akkor hozzácsaptam még ezt meg azt ;)
A következő Essie lakkokat nyerhetitek meg:

On a Silver Platter (ezt a lakkot már én is kipróbáltam, ITT olvashatjátok a tesztet. A nyeremény már az új Essie csomagolást is megkapta, szóval az ecset is lapított, illetve az üveg kinézete is más)
The Lace is On (hogy legyen valami rózsaszín lakk is ha már én nem rajongok a színért :D)

A lakkokon kívül még a csomag részét képezi egy türkiz szivecskés karkötő, amit én készítettem.
UPDATE: majd elfelejtettem, hogy ígértem 3D-s horgonyt is, úgyhogy a szerencsés nyertes csomagjában 5 db arany horgony is lapulni fog :) Illetve 10 db ezüst és 10 db arany kagyló dísz amit kb. 10 perce hozott meg a postás :) A kagylók ÍGY néznek ki.


De még itt nem ér véget a móka. Emlékeztek, hogy a legelső nyereményjátékomkor saját készítésű körömlakk is lapult a csomagban? Most is szerettem volna valami olyat adni amit én készítettem (körömfestés téren), ezért azt gondoltam ki, hogy a nyertes kapni fog egy általam festett "körömmatrica" szettet. Na ezt most egy kicsit jobban elmagyarázom :) Szóval, a matricák ÍGY fognak működni, csak épp a szóban forgó bejegyzés óta már fejlesztettem a technikán, mivel a bonyolultabb mintákat azóta is így készítem a jobb kezemre és volt időm kitapasztalni. Úgy gondoltam, hogy nem teljes manikűrt fogok készíteni, hanem accent nail jellegű dolgot, tehát amit a gyűrűs (vagy akármelyik) ujjatok körmére ragaszthattok. Úgy tervezem, hogy 3X2-es lesz a szett, tehát értelem szerűen 3 mintát kap a nyertes, mindegyik mintából 2 db lesz, egyik a jobb kacsóra, másik a bal kacsóra. A mintákat egy keményebb átlátszó fóliára fogom festeni, ami egy dobozkában fog utazni, így remélhetőleg nem fognak megsérülni. A mintákat a nyertes ki is választhatja az eddigi nail artjaim közül, küldhet inspirációs képet vagy teljesen rám is bízhatja. Miután kisorsolásra került a nyertes az lesz a kérésem, hogy a cím mellé egy körömméretet is mellékeljetek, hiszen nem mindegy, hogy mekkora matricát készítek. A mérést ÍGY végezzétek el. Az alsó képsor szerint kellene mérni, tehát fogtok egy cellux darabot ráragasztjátok a körmötökre, bejelölitek rajta a szélességet, leszeditek a ragasztót, majd pedig leméritek egy vonalzónál. Ez ugye azért fontos, mert a köröm domborúságát is figyelembe kell venni. A köröm hosszát egyszerűen mérjétek le egy vonalzóval. A matricákat 1-1 mm-rel nagyobbra készítem a biztonság kedvéért.
Remélem ezzel a kis csavarral még izgalmasabbá tettem a játékot, az tuti, hogy én már most nagyon izgulok, hogy minden gördülékenyen menjen a matricákkal :D

A nyereményjáték a szokásos módon fog zajlani, a Rafflecopteren keresztül tudtok jelentkezni.
Csak magyarországi lakcímre tudok postázni!
Több esélyt is lehet szerezni, de a GFC-n való követés kötelező, csak ezt teljesítve tudjátok feloldani a többi esélyt.
A játék kb. 3 hétig fog tartani, a játék vége egy csütörtöki nap lesz (szept.11.), másnap fogok sorsolni, így a hétvége alatt el tudom készíteni a személyre szabott matricákat.

A sorsolást a Rafflecopter fogja végezni, ami random generálja a nyertest!
A nyertesnek 48 órája lesz küldeni nekem egy emailt a
glitterfingersss@gmail.com
email címre a címével, nevével és a körömméretével együtt.


a Rafflecopter giveaway
Még itt mindig nem ért véget a dolog :D A Born Pretty Store felajánlotta, hogy szponzorál egy nyereményjátékot, így arra is lehet jelentkezni, a nyeremény egy 20$ értékű vásárlási utalvány.
DE! Mivel angolul is blogolok (eddig csak tumblr-en, de a napokban megnyitottam a blogger blogomat is) és mivel nekik sajnos nem áll módomban megrendezni az Essie játékot ezért a BPS játékot az angol blogomon indítottam útjára. Ebből adódóan annak a játéknak úgymond semmi köze nem lesz ehhez a magyar bloghoz, tehát az angolul írt blogomat kell követni. Tudom, hogy ez így kicsit furán jön ki, de én így érzem igazságosnak, hiszen rengeteg szép szót és dicséretet kaptam tőlük a tumblr-en keresztül és őket is meg szeretném lepni valamivel.
Persze az sem kizárt, hogy magyar lány nyer ott is, úgyhogy ha van kedvetek, játszatok :)
(Ja és ha tetszik a blog design akkor kérésre ezt a blogot is átalakíthatom olyanra. Egyszerűbb használni, mert a kommenteknél van válasz lehetőség, illetve van a lep tetejére visszagörgető gomb, ezen kívül ha rákattintotok egy bejegyzésre akkor onnan tudtok lapozni a következő bejegyzésre.)

A játékra ITT tudtok jelentkezni!

Szép napot mindenkinek! :)

6 megjegyzés:

  1. Lexa!Köszi a jétákot!!!!!Isteniek a nyeremények!!!! 3 hétig erősen koncentrálni fogok! ;)

    VálaszTörlés
  2. Szuper nyereményjáték, régóta vágyom már essie lakkra *.* bár nekem a régi külső jobban tetszett, hagyhatták volna úgy :( a saját matricát pedig nagyon díjazom!

    VálaszTörlés
  3. ezekkel a kézzel készített cuccokkal teljesen felcsigáztál, úgyhogy jelentkezem! :)

    VálaszTörlés
  4. Zseniális ez az egyedi matricás ötlet, köszi a lehetőséget :)

    VálaszTörlés